Bullet d.o.o. 8x57 i 9mm
Bullet d.o.o. 8x57 i 9mm
Pozdrav,
u prvom mjesecu kad stigne placa bih si malo obnovio zalihu 8x57 i 9mm. Gledajuci Bulletovu stranicu sam vidio da nude 8x57, ali nigdje nema cijene, a metaka nema u trgovinama koje prodaju Bullet municiju, znaci ici ce vjerojatno upit na mail. Pitao bih ako je itko od njih uzimao 8x57 FMJ, kakva je cijena, velicina kutije (nude li 20, "bulk (50kom)" ili bulk (150kom)) i ako je koliko toliko precizno, ne neke long range potrebe nego plinkanje/na 100m "preciza". Isto za 9mm.
u prvom mjesecu kad stigne placa bih si malo obnovio zalihu 8x57 i 9mm. Gledajuci Bulletovu stranicu sam vidio da nude 8x57, ali nigdje nema cijene, a metaka nema u trgovinama koje prodaju Bullet municiju, znaci ici ce vjerojatno upit na mail. Pitao bih ako je itko od njih uzimao 8x57 FMJ, kakva je cijena, velicina kutije (nude li 20, "bulk (50kom)" ili bulk (150kom)) i ako je koliko toliko precizno, ne neke long range potrebe nego plinkanje/na 100m "preciza". Isto za 9mm.
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
Re: Bullet d.o.o. 8x57 i 9mm
Malo je ta stranica out of date zvao sam neki dan i rekli su mi da neće uopće više raditi za Hrvatsko tržište , da rade neko posebno
streljivo za izvoz tako da nažalost ništa od jeftinog streljiva.
streljivo za izvoz tako da nažalost ništa od jeftinog streljiva.
Znaci klasika, hvala na odgovoru
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
U zadnjoj turi sta sam uzeo od njih, za pusku, pred par godina, pala je preciznost i kvaliteta.
(ostatak te nabavke, koristim samo za zagrijavanje cijevi, niti za trening, nema smisla)
Pistoljska 9 mm, koja je bila u malopradaji po ducanima, za trening, prolazno.
Kao korisnici, nismo nista izgubili ako se povlace sa naseg trzista.
(ostatak te nabavke, koristim samo za zagrijavanje cijevi, niti za trening, nema smisla)
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
bez ikakve ljutnje ako gazda ovo čita, ali meni njihovo 9mm streljivo ne prolazi ni pod IPSC trening, onda znate koliko je sati.
Put your money where your mouth is.
- istra champion
- Cinker - bojna

Točno....devetka jako loša, čahure punjene xy puta, zrno loše...niti za trening
...
SCORE:303 COMPETITION/209MEDAL; 121 GOLD 61 SILVER 27 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
Oko 700 komada 9mm ispucano, loša municija, nekonzistentna, prlja pištolj puno više od SB.
μολὼν λαβέ
Znaci ostajemo na Bellotu... Hvala na informacijama.
Bellot iz Bojna trgovine mi je sasvim ok u 8x57, 7,62x39 i 9x19. Cijena i kvaliteta sasvim prihvatljiva tako da niti ne tražim dalje.
- jolly
- Cinker - bojna

Potpisujem za 9x19, ovo drugo nisam probao.
Turn better into best!
Meni je njihov 9x19 bio sasvim ok i grupa bolja nego S&B ali cijena mi je bila presudan faktor jer više nema
jeftinog metka ispod 2 kn. Zavisno kako koja serija ali ništa lošije od S&B bar meni.
jeftinog metka ispod 2 kn. Zavisno kako koja serija ali ništa lošije od S&B bar meni.
Za streljivo se slobodno obratite na info@sportcommerce.hr ili 0915061814 gospodin Moris Popović. Ja sam uzimao dosta .223 Rem i 7.62x54R a kolege .223 Rem i zadovoljni smo cijenom a i kvalitetom streljiva. Pištoljsko se da dobiti povoljno i ima ga.
A što? To ti je trenutno po meni jedini pravi izvor za neku municiju... osim ako ćeš sam puniti ili ići van po to..,jolly wrote:...
Koliko gledam nema ni diabola,a ni ničega drugog?
Možda nešto rada na stranicama?
Znam da je prije bilo,a što je ovo sada...?
Možda nešto rada na stranicama?
Znam da je prije bilo,a što je ovo sada...?
- Barut
- Časnički Namjesnik

- Has thanked: 1 time
Agić, čovjek koji je osnovao tu firmu '93 je umro prije par godina, a posao je preuzeo njegov sin. On očito ima drugačije interese, tako da će se ovaj proizvođač povući s generalnog tržišta. Za proizvodnju streljiva, čovjek mora biti potpuno posvećen tom poslu, inače pada kvaliteta, a bez kvalitete se uopće gubi smisao kupovine tog streljiva.jolly wrote:U zadnjoj turi sta sam uzeo od njih, za pusku, pred par godina, pala je preciznost i kvaliteta.
The truth is hate to those who hate the truth.
- jolly
- Cinker - bojna

Ovo nisam znao, za pokojnog gosp. Franju.Barut wrote:Agić, čovjek koji je osnovao tu firmu '93 je umro prije par godina, a posao je preuzeo njegov sin. On očito ima drugačije interese, tako da će se ovaj proizvođač povući s generalnog tržišta. Za proizvodnju streljiva, čovjek mora biti potpuno posvećen tom poslu, inače pada kvaliteta, a bez kvalitete se uopće gubi smisao kupovine tog streljiva.
Neka mu je laka zemlja.
Hvala na informaciji.
Za ostalo si u pravu.
Turn better into best!