Ugodno iznenađen
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ugodno iznenađen
Pozvao me prijatelj da mu pravim društvo u posjetu puškarskoj radionici Rusan. Pošto je žabu prilično teško u vodu natjerati, nakon sekunde i pol razmišljanja pristao sam. Termin je dogovoren za manje od 48 sati. Kad smo stigli, lijepo smo primljeni, ljudi su bili izrazito susretljivi, našli vremena da razgovaraju s nama. Zaprimili pucaljku i kad smo mi malo obišli okolne destinacije, kroz 2 sata odradili vrhunski posao. Radilo se o zamjeni okidanja. Pošto u kancelariji nismo mogli opaliti hitac, škljocnuli smo par puta na prazno i mogu reći da sam oduševljen. Vrhunski odrađeno, brzo i što je najvažnije, ne pretjerano skupo. Znam da će ovo zvučati kao reklama, no mislim da kad bi svi pohvalili nešto dobro, svijet bi bio ljepše mjesto. Još jednom čestitke dečkima iz firme Rusan od sigurne buduće mušterije. Bravo dečki!
Re: Ugodno iznenađen
Kaj su vas i s kojim gemištom počastili kaj pravi Zagorci????? 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
ma ja nisan siguran što si tija reći...
Ipak je bilo skupo... ali ne baš pretjerano...?
Ovako, protiv Rusana neman ništa, koristin njihove proizvode i zadovoljan san...
ali ovaj post mi još nije jasan....
Znači... vi ste bili u puškarskoj radionici (za posao koji većina vlasnika oružja odradi i bez puškara),
lipo ste primljeni, skupo su vam naplatili, ali nisu sjebali oružje i sad vi morate biti ushićeni...???
a što su vas tribali ispljucati odma na dolasku...???dejandlesk wrote:Kad smo stigli, lijepo smo primljeni, ljudi su bili izrazito susretljivi, našli vremena da razgovaraju s nama...
Ne kužin što tu more biti "vrhunsko"...?dejandlesk wrote:...Vrhunski odrađeno, brzo i što je najvažnije, ne pretjerano skupo...
Ipak je bilo skupo... ali ne baš pretjerano...?
Ovako, protiv Rusana neman ništa, koristin njihove proizvode i zadovoljan san...
ali ovaj post mi još nije jasan....
Znači... vi ste bili u puškarskoj radionici (za posao koji većina vlasnika oružja odradi i bez puškara),
lipo ste primljeni, skupo su vam naplatili, ali nisu sjebali oružje i sad vi morate biti ushićeni...???
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ma nemoj ga sad ti deprimirati.....ma čovik je lipo reka ....i bija je fin, i oni su bili.....
a kad nešto ne znaš sam napraviti za to postoji majstor ....nije li tako....??? a sad netko može s nečim biti ushičen, oduševljen.... dok drugi s istim baš i ne ....pa ljudi su različiti, tako i doživljavaju i život i svijet oko sebe....čovik je svoje rekao, trebamo ga mi razumjeti ili to shvatiti kao reklamu, na nama je.....!!!! no svakako ga ne osuditi....
a i ja u životu baš neke stvari nisam skroz razumio, ili potpuno shvatio.....no pa to i nije tragedija..... 
-
John Moses
- Razvodnik

Upravo sad krećem k Rusanu i nebi ga minja za cil Broč i svo maslinovo uje oviga svita...a vi Dalmatinci patite što vam nije bliže.Ae. 
Rusana, pa on je muško minjaj ga odmah ....as ti guzice...ja bi ga odmah prominija za neku polovnu 30 godišnjakinju, čak i dobro držeču 40-setku....