Nova igračka
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Nova igračka
Airsoft, na prvoj slici uz berettu se u cijevi vidi mesingana cijevcica karakteristicna za airsoft pistolje... (P.S. ja sam svoju zacrnio da ne bude uocljiva =))
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
...je! Osvojili ste 25 bijelih plastičnih kuglica za isti!omega wrote:MEU SOC je Marui?
(..mozete ih preuzeti lično na udaljenosti od 25 m, fino se namjestite najdebljim dijelom i dajte znak da isporuka može počet!)
gdje si kupil socoma (i pošto) ja sam ga čekao pa je ovaj uletio prije i povoljnije pa sam ga uzel. Može koja slikica..omega wrote:Može, ja ću ponjeti svoj Socom Gear da uzvratim na vašu ljubaznost![]()
![]()
Htio sam nabavit Pachmeyerove original (gumene) drške da ne proklizuju, jer moje su dobra ali plastična replika drški , a u njima je metalni uteg da doda težinu (koja onda balans prepacuje u dršku) i sad mislim da ako stavim originale morat ću maknut uteg i smanjit znatno težinu replike, a to ne želim (ionako je lakša od originala).
Kako je to riješeno kod socoma?? Ima gumirane drške ili...?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

moj WE 1911A1 nema utege u drski...
Uzeo sam ga od kolege iz kluba. Pošto je full metalni nema nikakve umetke u drškama. Težina pištolja je 980 grama tako da je prilično sličan originalu. Drške su kopija pachmayera i to poprilično dobra. Imam i originalne pachmeyer i osim medaljona razlike su skoro nezamjetne. Inače sam zasad super zadovoljan sa gunom.
Budem bacio par slikica samo da ga poslikam
Joooj imaš originalne Pechmeyere, tražim ih, ako bi ih prodavao zainteresiran sam, ako ne da li postoji mogućnost da mi ih pošalješ poštom na probu jer sam mislio naručivat takve (ali moram ih naručit u Trstu i ići po njih i dođu me 35eura) a ima nekoliko modela i neznam dali bi to uopće pasalo na TM i kako bi funkcioniralo bez utega... Naravno ja bih snosio troškove sve poštarine + pivo!omega wrote:Uzeo sam ga od kolege iz kluba. Pošto je full metalni nema nikakve umetke u drškama. Težina pištolja je 980 grama tako da je prilično sličan originalu. Drške su kopija pachmayera i to poprilično dobra. Imam i originalne pachmeyer i osim medaljona razlike su skoro nezamjetne. Inače sam zasad super zadovoljan sa gunom.
ne jer mu ne trebaju, zar nije full metal?Mike_Torello wrote:moj WE 1911A1 nema utege u drski...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

je full metal je, no i Original_G-ov (sada Živko_Lešov =)) je isto full metal ali je imao jos i dodatne utege u drskama, bili su podjednako teski, al kad bi s njegovog skinuo utege bila je osjetna razlika...
koje marke je taj G-ov sa utezima??Mike_Torello wrote:je full metal je, no i Original_G-ov (sada Živko_Lešov =)) je isto full metal ali je imao jos i dodatne utege u drskama, bili su podjednako teski, al kad bi s njegovog skinuo utege bila je osjetna razlika...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Classic Army ako se ne varam...
valjda je od neke lakše legure, košta skoro upola manje od ovih drugih..Mike_Torello wrote:Classic Army ako se ne varam...
Evo konačno sličke Socom geara. Drške sa strane su original Pachmayr, samo što ovaj model ima ispupčeni dio za palac "thumb rest" dok Socom gearove (i originalne MEU SOC) imaju taj dio ravan.
Ineče za info socom gearovo kučište je WE, dok je slide custom aluminijski. Početna izmjerena brzina sa red gasom 16 je 340 fps.
Ineče za info socom gearovo kučište je WE, dok je slide custom aluminijski. Početna izmjerena brzina sa red gasom 16 je 340 fps.