Prodaje se puška:
Moderator: karabalic
Re: Prodaje se puška:
inace ne volim spamat, ali moram reci da se vec par dana nisam ovako iskreno nasmijao
zadnje cemu sam se smijo su bili blesavi naslovi iz novina, kao recimo : "4 covjeka istukla bosanca" ili "krava pala na turcina dok je igrao domine"
doduse, nasmijem se i oglasima tipa: "prodajem karabin ili ga mjenjam za terensko vozilo uz nadoplatu"
doduse, nasmijem se i oglasima tipa: "prodajem karabin ili ga mjenjam za terensko vozilo uz nadoplatu"
Re: Prodaje se puška:
Plavi oglasnik je nepresušni izvor neopisivo glupih oglasa, pretežno zbog nepismenosti i neukosti postavljača oglasa.
Neki dan sam čitao oglase o oružju i naletio sam na tonu takvih gluposti da to nitko normalan ne bi provario. Da ih sve postam na forum mogu komotno napraviti C/P cijelog dijela Plavog oglasnika. Nažalost Plavi oglasnik nije jedini primjer (Njuškalo...)
Ovaj mi je jedan od boljih
:
Pištolj Walter 5.38 dugi 9, imaocu dozvole
Objavljen: 28.01.2010 Prikaza: 19
Neki dan sam čitao oglase o oružju i naletio sam na tonu takvih gluposti da to nitko normalan ne bi provario. Da ih sve postam na forum mogu komotno napraviti C/P cijelog dijela Plavog oglasnika. Nažalost Plavi oglasnik nije jedini primjer (Njuškalo...)
Ovaj mi je jedan od boljih
Pištolj Walter 5.38 dugi 9, imaocu dozvole
Objavljen: 28.01.2010 Prikaza: 19