COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
A što ja znan "Darko11", mislin da je globalo tribalo biti i ono prije, ali in nije pošlo za rukon, uče na greškama, postaju maheri, napreduju. Ma zanimljivo je u svakon slučaju.Darko11 wrote:A ne Hawk,ovo je globalno,iza ovog stoji nesto vise.Hawk wrote:Ma ja se nadan da neće. Bilo je više Kineskih virusa i do sada, pa sve prođe. A i virusu valjda dopizdi s budalama imat poslaDarko11 wrote: ... Ne vjerujem,virusa ce biti sve vise,i bit ce sve jaci,dovoljno dugo dok svijetsko gospodarstvo ne ode u 3 pm..Meni ovo bas zabavno,nesto zanimljivo se dogadja.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Damire dobro razmisljasdamirdj75 wrote:I Gates i Šoroš uz pomoć slobodnih zidara i mračnih vladara iz sjene,Matrix uživo![]()
![]()
Evo mutirao u Engleskoj i JARu vec.Al tu su nasi supermani sa vakcinama,porezima i kreditima.
Možda su ljudi gušteri
oni se neće zaraziti a sve ostale će pokositi virus
Gušter bio tko se nije zarazio

Gušter bio tko se nije zarazio
Kako si rekao,naši nas zadužuju na dnevnoj bazi,da bi olakšali ljudima krizu skinuli su poreze na najveće plaće,tako da oni koji su imali najveće plaće,sada su im još veće......ali da ne bude sve crno za male ljude,evo osigurano je još kontejnera za smeće,pa se u njima i oko njih i siromašni mogu angažirati.Darko11 wrote:Damire dobro razmisljasdamirdj75 wrote:I Gates i Šoroš uz pomoć slobodnih zidara i mračnih vladara iz sjene,Matrix uživo![]()
![]()
Mozes ti bolje od globalne gripe,globalnog zatupljenja,globalnih kredita,globalnog poreza,globalnog duga do 15 koljena,globalnog unistenja sela i malih poduzetnika,globalne nesposobnobnosti za bilo kakav neovisan zivot.Boze moj kako su dobri ovi nasi spasitelji,sto bi mi bez njih?
Evo mutirao u Engleskoj i JARu vec.Al tu su nasi supermani sa vakcinama,porezima i kreditima.
Ne brini za gustere Damire .Uskoro kad sve potone zbog strasnog topljenja leda sa Antartike zato sto nismo placali porez na taj strasni co2,koji izdisemo svakim izdahom sram nas bilo, i kad budemo kao Nemo 20 000 milja pod morem ,nece biti gmazova, osim mozda koji krokodilcic sa ronilackim odjelom sto jede one koji nisu pelcovani
.
Nista ne brini Mirok prijatelju dragi.Ima to svijetlih strana.Kad manje jedes manje prdis i manje ispustas co2 .Ne razumijes ti brigu nasih spasitelja.Sjecas se strasnih ozonskih rupa,vidis li da je nebo ko svicarski sir?E pa prijatelju treba manje prdit ,a ne prdit ko one strasne krave.Pitaj struku a ne lupaj napamet.Krive su za sve te strasne krave i ove strasne pijace i kokosi, i tete na trznici i ribari u Dalmaciji.Tu bagru treba dotuci.Mirok wrote: Kako si rekao,naši nas zadužuju na dnevnoj bazi,da bi olakšali ljudima krizu skinuli su poreze na najveće plaće,tako da oni koji su imali najveće plaće,sada su im još veće......ali da ne bude sve crno za male ljude,evo osigurano je još kontejnera za smeće,pa se u njima i oko njih i siromašni mogu angažirati.
Tako je i naši to zdušno rade!Darko11 wrote:Ne brini za gustere Damire .Uskoro kad sve potone zbog strasnog topljenja leda sa Antartike zato sto nismo placali porez na taj strasni co2,koji izdisemo svakim izdahom sram nas bilo, i kad budemo kao Nemo 20 000 milja pod morem ,nece biti gmazova, osim mozda koji krokodilcic sa ronilackim odjelom sto jede one koji nisu pelcovani.
Nista ne brini Mirok prijatelju dragi.Ima to svijetlih strana.Kad manje jedes manje prdis i manje ispustas co2 .Ne razumijes ti brigu nasih spasitelja.Sjecas se strasnih ozonskih rupa,vidis li da je nebo ko svicarski sir?E pa prijatelju treba manje prdit ,a ne prdit ko one strasne krave.Pitaj struku a ne lupaj napamet.Krive su za sve te strasne krave i ove strasne pijace i kokosi, i tete na trznici i ribari u Dalmaciji.Tu bagru treba dotuci.Mirok wrote: Kako si rekao,naši nas zadužuju na dnevnoj bazi,da bi olakšali ljudima krizu skinuli su poreze na najveće plaće,tako da oni koji su imali najveće plaće,sada su im još veće......ali da ne bude sve crno za male ljude,evo osigurano je još kontejnera za smeće,pa se u njima i oko njih i siromašni mogu angažirati.
Doduše Sabor je opet otišao na jednomjesečnu stanku....da malo odmore.....ljudi su......,a mi drugi,zna se ,stoka sitnoga zuba i za njih postoje mjere!
Vidis kako Vatikan ne siri zarazu?Institucija koja inace ne placa, nego ubire porez i pere lovu.Oni ne sire zarazu.Zarazu sire prljavi mali ugostitelji,tetkice pijacarke i ostali sljam koji placa porez.Jos vise ih zaduzite.
Da,evo za Badnjak i Božić stožer ublažava mjere za crkve i broj ljudi u njima,jer neće valjda virus u te dane se širiti......ipak smo većinom katolička zemljaDarko11 wrote:Vidis kako Vatikan ne siri zarazu?Institucija koja inace ne placa, nego ubire porez i pere lovu.Oni ne sire zarazu.Zarazu sire prljavi mali ugostitelji,tetkice pijacarke i ostali sljam koji placa porez.Jos vise ih zaduzite.
Nakon Božića mjere se opet postrožavaju,možda još i više
Pa ko te tjera u crkvu , lezi doma i bulji u plafon.Mirok wrote:Da,evo za Badnjak i Božić stožer ublažava mjere za crkve i broj ljudi u njima,jer neće valjda virus u te dane se širiti......ipak smo većinom katolička zemljaDarko11 wrote:Vidis kako Vatikan ne siri zarazu?Institucija koja inace ne placa, nego ubire porez i pere lovu.Oni ne sire zarazu.Zarazu sire prljavi mali ugostitelji,tetkice pijacarke i ostali sljam koji placa porez.Jos vise ih zaduzite.![]()
Nakon Božića mjere se opet postrožavaju,možda još i više.....jer se ljudi ne drže mjera.
Evo kako bi to tribalo ići. Da ne kažete posli da niste znali. Primite za znanje i ravnanje i pripremajte se za sve novije normalno 
Bez brige ja ću na vikendicu.
Pa virus kojega se tako bojiš ,širiti će se u crkvama.
Zašto onda netko ne bi mogao biti u kafiću?
Od kafića netko živi i stožer od toga prima plaću!
Pa virus kojega se tako bojiš ,širiti će se u crkvama.
Zašto onda netko ne bi mogao biti u kafiću?
Od kafića netko živi i stožer od toga prima plaću!
Eh malo se praviš važan.Hawk wrote:Evo kako bi to tribalo ići. Da ne kažete posli da niste znali. Primite za znanje i ravnanje i pripremajte se za sve novije normalno
Opet si se čuo sa Donaldom.
A baš tako Trapavi, svi postaju gori od Peđe Grbina, Katarine Pejović, Rade Borić i ekipe.Trapavi wrote: ... Pa ko te tjera u crkvu , lezi doma i bulji u plafon.
Pa i anemični Plenki je to fino objasnija da nemore biti isto biti u crkvi, a na distanci, sa maskom, skrušeno se moliti i baliti se i napijti po kafićima.
ma to san dobija ispod šanka, rekami je da ne pričan da je to od njega, bar zasadaMirok wrote:Eh malo se praviš važan. Opet si se čuo sa Donaldom.Hawk wrote:Evo kako bi to tribalo ići. Da ne kažete posli da niste znali. Primite za znanje i ravnanje i pripremajte se za sve novije normalno
Hawk,preskočili su Covid 20 ,ili su propustili nekako
Nedovoljno detaljno
Nedovoljno detaljno
A spetljali su se malo. Skužili su to i sami, ali za baš zato su išli na ovaj Covid-21-PRO, taj bi ka triba pokrit ono što falidamirdj75 wrote:Hawk,preskočili su Covid 20 ,ili su propustili nekako![]()
Nedovoljno detaljno
Al bez zajebancije. Razmislite malo.
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Osobno nisam niti za jednu niti za drugu stranu.
U znanstvenom sam svijetu (doduše ne medicinskom, nego tehničkom) i brojni kolege su vrlo skeptični prema trenutnoj situaciji i cijepivu. Isto tako znam ljude sa osnovnom školom, doduše pametnije od mase drugih ljudi koje znam, koji su isto skeptici.
Ljudski je biti skeptičan. To je ono što nas je dovelo iz srednjeg vijeka do ovoga gdje smo danas.
Naivno je misliti da se znanstvenik/doktor ne može kupiti i da svijetom ne može vladati neka opća zavjera. Isto tako ne slažem se slagati sa apsolutno svime što mi se servira. Ne želim davati nikakve zaključke na temelju ovog što se danas događa, ali Kinezi sigurno ne misle da žive u teoriji zavjere. Slika koju je netko zalijepio prije par postova o velikom planu, točno to se trenutno događa / već se dogodilo u Kini. Totalna kontrola nad stanovništvom, masovna cenzura, društveni rejting građana:
"Građani mogu skupiti između 350 i 950 bodova koje dobivaju na temelju kriterija poput primjerice broja prometnih prekršaja, švercanja u javnom prijevozu, ponašanja na internetu, igranja igrica ili tome tko su im prijatelji na društvenim mrežama. Kao posljedica nepoželjnog ponašanja dobivanju se kazne poput primjerice zabrane putovanja, kupovanja željezničkih karata, gubitka zdravstvenog osiguranja, nemogućnost bukiranja soba u luksuznim hotelima, dok bi poduzetnici i individualci s dobrim rejtingom trebali biti nagrađivani."
Tako da, vjerojatno su i Židovi mislili da je to sve teorija zavjere.
Ne kažem da smo u istoj poziciji kao Židovi, ali mogu reći da je u sferi mogućega da se nešto poput korone (koja zaista postoji) iskoristi za višu svrhu.
Tportal, index i net.hr je zadnje što čitam, do nedavno su ismijavali svakog (teoretičara zavjere) koji je rekao da cjepiva sadrže tkiva ljudskih abortusa. Jučer su prenijeli vijest da se Vatikan slaže odnosno "dopušta" ljudima korištenje cijepiva koje sadrži tkiva ljudskih abortusa. Rekao bi moj pokojni djed - isti k* drugo pakovanje. Slobodnih medija nema.
Suma summarum, ostat ću skeptik oko nekih stvari dok sam živ i sigurno neću prihvatiti zaključke niti jedne strane dok se neke stvari ne razbistre, a SIGURNO neću odmah, kao ovca, prihvaćati nešto što mi serviraju ljudi poput Plenkovića, Markotićke, Capaka, Beroša i Božinovića.
Ono što me ljuti i čini neodlučnim u ovoj situaciji, je to, što se cenzurira apsolutno bilo što, prema čemu bi se čak i dalo naslutiti da se ne slaže sa trenutnim načinom borbe protiv korone. Respektabilni znanstvenici u svijetu, koji su pokušali išta, glas im je jako brzo bio utišan.
U znanstvenom sam svijetu (doduše ne medicinskom, nego tehničkom) i brojni kolege su vrlo skeptični prema trenutnoj situaciji i cijepivu. Isto tako znam ljude sa osnovnom školom, doduše pametnije od mase drugih ljudi koje znam, koji su isto skeptici.
Ljudski je biti skeptičan. To je ono što nas je dovelo iz srednjeg vijeka do ovoga gdje smo danas.
Naivno je misliti da se znanstvenik/doktor ne može kupiti i da svijetom ne može vladati neka opća zavjera. Isto tako ne slažem se slagati sa apsolutno svime što mi se servira. Ne želim davati nikakve zaključke na temelju ovog što se danas događa, ali Kinezi sigurno ne misle da žive u teoriji zavjere. Slika koju je netko zalijepio prije par postova o velikom planu, točno to se trenutno događa / već se dogodilo u Kini. Totalna kontrola nad stanovništvom, masovna cenzura, društveni rejting građana:
"Građani mogu skupiti između 350 i 950 bodova koje dobivaju na temelju kriterija poput primjerice broja prometnih prekršaja, švercanja u javnom prijevozu, ponašanja na internetu, igranja igrica ili tome tko su im prijatelji na društvenim mrežama. Kao posljedica nepoželjnog ponašanja dobivanju se kazne poput primjerice zabrane putovanja, kupovanja željezničkih karata, gubitka zdravstvenog osiguranja, nemogućnost bukiranja soba u luksuznim hotelima, dok bi poduzetnici i individualci s dobrim rejtingom trebali biti nagrađivani."
Ne kažem da smo u istoj poziciji kao Židovi, ali mogu reći da je u sferi mogućega da se nešto poput korone (koja zaista postoji) iskoristi za višu svrhu.
Tportal, index i net.hr je zadnje što čitam, do nedavno su ismijavali svakog (teoretičara zavjere) koji je rekao da cjepiva sadrže tkiva ljudskih abortusa. Jučer su prenijeli vijest da se Vatikan slaže odnosno "dopušta" ljudima korištenje cijepiva koje sadrži tkiva ljudskih abortusa. Rekao bi moj pokojni djed - isti k* drugo pakovanje. Slobodnih medija nema.
Suma summarum, ostat ću skeptik oko nekih stvari dok sam živ i sigurno neću prihvatiti zaključke niti jedne strane dok se neke stvari ne razbistre, a SIGURNO neću odmah, kao ovca, prihvaćati nešto što mi serviraju ljudi poput Plenkovića, Markotićke, Capaka, Beroša i Božinovića.
Ono što me ljuti i čini neodlučnim u ovoj situaciji, je to, što se cenzurira apsolutno bilo što, prema čemu bi se čak i dalo naslutiti da se ne slaže sa trenutnim načinom borbe protiv korone. Respektabilni znanstvenici u svijetu, koji su pokušali išta, glas im je jako brzo bio utišan.
Last edited by johnnyboyy1711 on 22 Dec 2020, 11:07, edited 1 time in total.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
To je to!johnnyboyy1711 wrote:Osobno nisam niti za jednu niti za drugu stranu.
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća ili test lakoumnosti mas
Da da, naročito od kad je počelo ponestajati WC papira. Pa i neka, imaju pravoMirok wrote:Bogme amerikanci kupuju goleme količine streljiva.