Čišćenje cijevi
-
Soldier1210
- Pozornik

Re: Čišćenje cijevi
A iz ruke mislim bez naslona, vec onako pucano klečeći stav bez naslona, samo se kod nas kaze iz rukejolly wrote:To je obecavajuce. Iako nisam siguran sto to znaci "iz ruke".Soldier1210 wrote: a planiram kupiti red dot a ne znam hoce li se uspijet upucati da ne bi kupovao dzabe, probao sam 3 metka iz ruke na nekih 60ak metara stane u dlan sake 3kom.
Probat cu poslati sliku pa mi VI napisite svoje misljenje, hvala unaprijed.
Preciznost.
Zadovoljavajuca preciznost za lovnu upotrebu, uz dozu realnosti jer govorimo o staroj puski, 2 moa. Grupa do 6 cm na 100 m.
Sliku dodaj ovako.
Kad kliknes odgovori, odes dolje na "choose file".
Sa time nadji sliku koju zelis postaviti.
Kad si kliknuo na sliku stisni "dodaj datoteku"
Nakon tog stisni uobicajeni "posalji".
Slika mora biti maksimalno 1 MB. Ako je velika, smanji je.
-
Soldier1210
- Pozornik

-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Re: Čišćenje cijevi
I sam sam se mnogo puta uvjerio da nagrižena cijev ne znači nužno loša preciznost.
Potrebno je pušku staviti na naslon, kupiti malo kvalitetnije streljivo i na 50 ili 100 metara probati složiti grupu od barem 5 metaka. Pustiti također da par drugih ljudi napravi isto, po mogućnosti netko za koga se zna da je dobar strijelac.
Imao sam jednu papovku na kojoj je cijev bila gotovo potpuno crna, no žljebovi su bili relativno dobro održani. Takvu sam ju kupio. Stanje ju nije spriječilo da odradi grupu od cca 70-80 mm na 100 metara, što je za potrebe čak i natjecanja u kategoriji VK PAP 7.62 i više nego dovoljno za nekakav solidan rezultat.
Potrebno je pušku staviti na naslon, kupiti malo kvalitetnije streljivo i na 50 ili 100 metara probati složiti grupu od barem 5 metaka. Pustiti također da par drugih ljudi napravi isto, po mogućnosti netko za koga se zna da je dobar strijelac.
Imao sam jednu papovku na kojoj je cijev bila gotovo potpuno crna, no žljebovi su bili relativno dobro održani. Takvu sam ju kupio. Stanje ju nije spriječilo da odradi grupu od cca 70-80 mm na 100 metara, što je za potrebe čak i natjecanja u kategoriji VK PAP 7.62 i više nego dovoljno za nekakav solidan rezultat.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway