Božić u Savskoj 66

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
sjekira
Stožerni Narednik
Stožerni Narednik

Re: Božić u Savskoj 66

Post by sjekira » 30 Dec 2014, 11:10

lex-lutor wrote:
Hawk wrote:
HRANA I ENERGIJA bi u ovoj maloj drzave mogle biti besplatne a neka se svtko pita zasto u 20g nismo nista napravili po tom pitanju ????
jednostavno, jer državom upravljaju elite koje drže da je gospodarski model na kojem je počivala SFRJ bio uspješan. "malo ćemo ga prilagodit i to je to" Tko su ljudi koji upravljaju hrvatskim godpodarstvom nego bivši partijski aparatčki. Mi nikad nismo izašli iz komunizma, nama upravljaju da krila KPH lijevo i desno.

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 30 Dec 2014, 11:16

Hawk wrote:Sad jeli vama realno da danas zivi u Hrvatskoj toliko komunisticko-totalitarnih "boraca" iz 2. svjetskog rata?? Ili su to borci kao Ivan Fumic, koji je s 12 godina shvatio da marksizam moze promijeniti svijet a 14 godina imao kad je zavrsio rat? A sad pomnozite ove brojke barem s 1000 kn mirovine, iako znamo da su im mirovine vece, pa mogli bi komotno napraviti tri Peljeska mosta za par godina i rijesiti jos poneki problem za kojeg nedostaje novac!
NOP nije bio borba za Hrvatsku drzavu vec borba za komunizam. Kao takav, ne zasluzuje ikakve mirovine. Jednostavno zbrisat s platnog spiska.
Ako se branitelji teret za Hrvatsku... a jesu... zašto prije njih ne riješimo ove prije njih...???
ako zbog ničeg drugog... ovi zadnji su se borili za Hrvatsku... a oni prvi protiv nje...
ama o čemu ti pričaš Hawk?

kakvi jebeni komunističko-totalitarni borci?
narodno oslobodilački pokret nije nastao iz neke ideologije o velikoj jugoslaviji , već otpor od marionetske vlasti svima nama poznate
koje su to pozitivne stvari bila u vrijeme NDH? osim što si dobio "nezavisnu državu" koju nikad nitko nije priznao?

i tko se je to borio protiv hrvatske države za vrijeme drugog svjetskog rata? partizani?

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 30 Dec 2014, 11:34

Spinnaker wrote: ama o čemu ti pričaš Hawk?

kakvi jebeni komunističko-totalitarni borci?
narodno oslobodilački pokret nije nastao iz neke ideologije o velikoj jugoslaviji , već otpor od marionetske vlasti svima nama poznate
koje su to pozitivne stvari bila u vrijeme NDH? osim što si dobio "nezavisnu državu" koju nikad nitko nije priznao?

i tko se je to borio protiv hrvatske države za vrijeme drugog svjetskog rata? partizani?
pričao o omone što me žulja... a istina je:

Tito...
Moša Pijade...
Grga Anđelinović...

A evo što je doktor Grga Anđelinović sam rekao o svojoj ulozi u pokolju 5. prosinca. Zagrebački časopis “Riječ” u broju od 30. travnja 1921. prenio je njegov govor u beogradskoj Skupštini održan 26. travnja iste godine. Oštro napadajući hrvatske pravaše da nerado gledaju na ujedinjenu Kraljevinu SHS i da pokušavaju isprovocirati nove nerede u Hrvatskoj, Anđelinović se isprsio: “Ako bi Hrvatska jednog dana postala Irska, mi ćemo opet biti žandari!” Na to mu je glas iz publike, aludirajući na prosinačke žrtve, dobacio: “Vi u tome imate prakse.” Anđelinović je odgovorio: “Po svojoj dužnosti smatrao sam da treba prvi da počnem i ja se tim krvavim rukama ponosim!“

Ante Josipović... Franjevci u Širomom Brijegu... Crkva u Baškoj vodi... Obitelj Ševo... Hrvatsko proljeće...

To je samo nekoliko njih za koje sigurno i ti znaš... ali to nije poanta ove teme...
Attachments
Tito.jpg
Mosa_Pijade_AVNOJ.jpg
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 30 Dec 2014, 12:18

gle stvarno, fulao si temu

u današnje vrijeme čitaj SADA , čega se god dotakneš (dotaknemo) završiti će na partizanima i ustašama?

može li mi netko objasniti zašto je to tako?

da li smo mi toliko proklet narod? koji se kur4c sa nama događa? uvijek je greška u nekom drugom, pogotovo povijesno gledano...za sve su krivi oni ili oni

HDZ-u SDP, SDP-u HDZ, ustaše komunjarama, i obratno

Da li je ikada itko od političara u RH stao na loptu i rekao, ajmo danas iz početka krenuti. Nitko nam nije kriv za ništa (ili je ali se time nećemo opterečivati). Imamo šta imao i time raspolažemo pa na osnovu toga vidjeti kako ćemo i šta ćemo dalje.

Moje isprike ako se je tko našao prozvan.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 30 Dec 2014, 12:36

Spinnaker wrote:...gle stvarno, fulao si temu ...
ne ne... nisam ja fulao temu... tema je najmerno odvučena u krivom smjeru...
100%-ni ivnalidi... Branitelji... teret za Hrvatsku...
pa ako ćemo o pravom teretu... ajmo ispočetka... ajmo od Ivana Fumića...

ja sam samo odgovarao na tvoja pitanja... koja su doduše razvlačila temu... ali ja ne ostajem dužan...

a ova fora: "Dosta o Ustašama, Partizanima i Četnicima... idemo ispočetka..."
je stara otrcana fora potomaka čiji su očevi ponosni Hrvatskom krvlju na svojim rukama.

ako se neko našao prozvan... kuri me bolac... to je i bila ideja...

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 30 Dec 2014, 12:44

Spinnaker wrote:....Da li je ikada itko od političara u RH stao na loptu i rekao, ajmo danas iz početka krenuti. Nitko nam nije kriv za ništa (ili je ali se time nećemo opterečivati). Imamo šta imao i time raspolažemo pa na osnovu toga vidjeti kako ćemo i šta ćemo dalje....Moje isprike ako se je tko našao prozvan.
BRAVO MAJSTORE....!!

To je pocetak i kraj svih sranja u nasoj maloj drzavi. Neka svatko krene od sebe, ne treba dalje. Za 95% posto onoga sto mi se dogadja SAM JA ODGOVORAN. ( U onih 5% je sve ostalo na koje se recimo ne moze utjecati )

Hrvatska je zemlja koja bi mogla zivjeti kao Svicarska ili Monte Carlo samo kada bi se oslobodila nesposobnih pojedinaca koji su totalni kreteni i pate od vlasti ali ujedno i od zivota na tudji racun. Rat nam je donesao PODOBNE na vlast i tu nece biti spasa bez nekog nasilja, na zalost vecem dijelu EU to odgovara jer ima poslusnike koji kurca ne razumiju ekonomiju...
Nemoguće je Nemoguće

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 30 Dec 2014, 13:18

Hawk wrote: 100%-ni ivnalidi... Branitelji... teret za Hrvatsku...
a ova fora: "Dosta o Ustašama, Partizanima i Četnicima... idemo ispočetka..."
je stara otrcana fora potomaka čiji su očevi ponosni Hrvatskom krvlju na svojim rukama.
o ćem ti Hawk?

znači moj pokojni otac je imao ruke natopljene krvlju hrvata? :roll: kako te samo nije sramota pričati o nekome nešta koga niti ne poznaš?

a ovo o braniteljima.... niti 20% ratni invalidi nisu (ne bi smjeli biti) teret državi,a kamoli 100%!
problem je u tome što ti pravi branitelji ne prozovu svoje prijatelje i "suborce".
nitko se nikome ne želi zamjerati i prozivati,a zbog takvih prijatelja i "suboraca" nemaju svi invalidi i pravi sudionici rata sva svoja prava, jer je previše (više) onih drugih

netko je gore u ovo temi spomenuo zaslužne u domovini (pjevači,glumci,...), što nije spomenu i generale koji nisu vidjeli ratište ,pušku ,rov? koji su dobivali stanove, mirovine, plače na temelju ničega?

Hawk ajde iskreno....tko je pokrao više ovu državu? komunjare-čitaj SDP ili veliki hrvati-čitaj HDZ?

ako nisi ni za jedne ni za druge, reci mi za koga si? ...koja je to osoba ili stranka koju ti cijeniš i misliš da je na svom mjestu?

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 30 Dec 2014, 13:36

Spinnaker wrote:...Hawk ajde iskreno....tko je pokrao više ovu državu? komunjare-čitaj SDP ili veliki hrvati-čitaj HDZ?
.....
NEma odgovora na ovo pitanje...Pokrali su / pokrali smo / je svi zajedno ...samo netko vise a netko manje !

A.
NAsem narodu je sasvim normalno da iz firme donese kuci, rukavice, toalte papir, kemijske olovke, sarafe, matice, kljuc, kljesta, itd...itd..itd....ovisno tko za sto ima priliku !

B.

Sa druge strane svi pljuju po Titu i Komunizmu kako nista nije valjalo i kako je sve bilo u kur.... Pa ako je sve bilo bas tako sjebano kako se vec 20g krade i rasprodaje, nesto sto teoretski ne postoji ?????

C.

Ne nasjedajte na trikove zapada, rat se kod nas morao desiti jer je sve teze bilo skrivati razlike u zivotu koji je imala Yuga i Zapad. Malog Svabu od rodjenja do smrti uvijeravaju kako je normalno raditi 12-sati na dan, placati skupo zdravstveno, skupo skolovanje, zivjeti u unajmljenom stanu, i sve placati preko neke kreditne kartice a gotovinu jos malo pa ce i ukinuti.
Nemoguće je Nemoguće

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 30 Dec 2014, 13:40

Spinnaker wrote:...o ćem ti Hawk?
znači moj pokojni otac je imao ruke natopljene krvlju hrvata? :roll: kako te samo nije sramota pričati o nekome nešta koga niti ne poznaš?
Spinaker... dosta si površan... teško mi je s tobom suvislo raspravlajti...
moj stric je poginuo kao partizan... a mobiliziran je sa njive... ni kriv ni dužan...
a sinovi onih koji su ga mobilizirali još su tu i primaju boračke penzije... toliko da razjasnim...

a sada o krvavim rukama... niko ne govori o tvome ocu... nego o onima koji sami za sebe kažu da
se ponose Hrvatskom krvlju na svojim rukama... a unuka je sad ministrica vanjskih poslova...

Znači Grga Budislav Anđelinović... did Vesne i Zorana Pusića je sam rekao:

A evo što je doktor Grga Anđelinović sam rekao o svojoj ulozi u pokolju 5. prosinca. Zagrebački časopis “Riječ” u broju od 30. travnja 1921. prenio je njegov govor u beogradskoj Skupštini održan 26. travnja iste godine. Oštro napadajući hrvatske pravaše da nerado gledaju na ujedinjenu Kraljevinu SHS i da pokušavaju isprovocirati nove nerede u Hrvatskoj, Anđelinović se isprsio: “Ako bi Hrvatska jednog dana postala Irska, mi ćemo opet biti žandari!” Na to mu je glas iz publike, aludirajući na prosinačke žrtve, dobacio: “Vi u tome imate prakse.” Anđelinović je odgovorio: “Po svojoj dužnosti smatrao sam da treba prvi da počnem i ja se tim krvavim rukama ponosim!“

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 30 Dec 2014, 14:00

Hawk wrote:Znači Grga Budislav Anđelinović... did Vesne i Zorana Pusića je sam rekao:
i sada je Vesna Pusić kriva zato što joj je djed nešta rekao i napravio nekada davno? isto kao Ivo Josipović?

boli me briga tko je čiji, kako se zove i preziva, odakle je....

Bitno je da li si čovjek ili si govno.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 30 Dec 2014, 14:05

Spinnaker wrote: Hawk ajde iskreno....tko je pokrao više ovu državu? komunjare-čitaj SDP ili veliki hrvati-čitaj HDZ?
ako nisi ni za jedne ni za druge, reci mi za koga si? ...koja je to osoba ili stranka koju ti cijeniš i misliš da je na svom mjestu?
Evo... iskreno... malo jedni... malo drugi... ali to su sitnice.
Prava šteta i pravo pitanje bilo bi: Tko je više upropastio...??? A to su definitivno komunjare.

Od SDP i HDZ... nisam ni za jedne ni za druge...
nema još konsolidirane snage za koju mislim da se more othrvati ovima...
pa ću do daljnjeg uglavnom biti PROTIV SDP... i crni vrag je bolji od crvenih kmera...

Znači... prvo rušiti YUsipovića i Milanovića i ostale većinski srpske vlade...
a onda se uhvatiti u koštac s Karamarkom Šeksom i takvima... ima u HDZ još domoljuba.

A doći će valjda i moje vrime... odnosno vrime kad ću i ja imati ZA koga glasovati... :D

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 30 Dec 2014, 14:10

Spinnaker wrote:
Hawk wrote: i sada je Vesna Pusić kriva zato što joj je djed nešta rekao i napravio nekada davno? isto kao Ivo Josipović?
boli me briga tko je čiji, kako se zove i preziva, odakle je....
Bitno je da li si čovjek ili si govno.
pa jbt... ne mogu virovat... i ti imaš obraza pitati... što to s nama nije u redu...???

Od 4.500.000 ljudi u Hrvatskoj... baš da Vesnu Pusić dopadne biti ministrica vanjskih poslova...???
Pa jedini cilj u njenom životu je srati po Hrvatima i opravdavati krvave ruke svoga dida...
umjesto da se koncentrira na dobrobit i prosperitet nacije...

pa jesi li ti stvarno toliko retardiran... ili se samo to praviš...??? ajde... reci iskreno...

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 30 Dec 2014, 14:28

lex-lutor wrote:...Sa druge strane svi pljuju po Titu i Komunizmu kako nista nije valjalo i kako je sve bilo u kur...
Ma Lex... ja i ti se u dosta stvari slažemo...(osim što ti voliš Tita) ...:D

ali evo... mene muči jedno pitanje... a ti bi to moga znati...

pogledaj ovu sliku... karta rezultata izbora od neki dan... po županijama

A pitanje je:

kako to da u krajevima koji su zemljopisno najdalje od Beograda ima najviše YUGOfila...???
Attachments
Izbori.jpg

Spinnaker
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Spinnaker » 30 Dec 2014, 15:01

Hawk wrote:
Spinnaker wrote: Evo... iskreno... malo jedni... malo drugi... ali to su sitnice.
Prava šteta i pravo pitanje bilo bi: Tko je više upropastio...??? A to su definitivno komunjare.
malo jedni malo drugi? s tobom fakat nije nešta uredu
tko je stvorio 100 (1000) bogatih obitelji koji će voditi državu? tko je prodao INU? upropastio brodogradilišta i pola državnih firmi? farbao tunele? dijelio lažne činove i mirovine braniteljima koji to nisu bili?

ukoliko se ovo "komunjare" odnosilo na bagru iz KRADEZE-a onda zanemari gornji tekst

a ovo sa kartom Hrvatske i tvojim postavljenim pitanjem uopće neću komentirati jer i sam znaš odgovor

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 30 Dec 2014, 15:32

Spinnaker wrote:...a ovo sa kartom Hrvatske i tvojim postavljenim pitanjem uopće neću komentirati jer i sam znaš odgovor...
ma... tebe nisan ni pita...

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 30 Dec 2014, 16:06

Hawk wrote:
lex-lutor wrote:.....Ma Lex... ja i ti se u dosta stvari slažemo...(osim što ti voliš Tita) ...:D
Zamjeram mu neke stvari, prvo je to sto je otisao u Beograd i sto je dozvolio da JNA bude tako organizirana kako je bila sa vecinskim kadrom iz Srbije. Sa druge strane poznato je da su Srbi narod koji voli puno vise uniformu od bilo kojeg drugog naroda u EX Yu pa je to posve logcina posljedica.

Bio je genijalac jer je stvorio pokret NEsvrstanih i trziste na kojem je nasa EX-Yu ekonomija imala dominaciju,

Imao je i muda i pameti da od Istoka i Zapada dobije sto got je htio, npr. u okolici Banja Luke gdje se razvijala elektronika za vojnu industriju stizala je mjerna oprema iz USA koja jos dugo nije dosla puno u jace EU drzave...

Za razliku od ovih sminkera danas JAKO je dobro znao sto NE ZELI, a ovi danasnji nemaju pojam sto zele a kamoli sto ne zele..

>ali evo... mene muči jedno pitanje... a ti bi to moga znati...
pogledaj ovu sliku... karta rezultata izbora od neki dan... po županijama
A pitanje je: kako to da u krajevima koji su zemljopisno najdalje od Beograda ima najviše YUGOfila...???

KRIVO PREZENTIRANA SITUACIJA....barem moje misljenje ..evo i zasto:

1. to su krajevi koji su najmanje osjetili rat 90-h

2. COBANI iz HDZ-a koji su mislili da su BILI jako pametni kada su 90-h godina predstavljali HDZ kao pokret u svim djelovima drzave nisu se udostojili analizirati stvarno stanje i razmisljanje naroda u tim trenutno NAJRAZVIJENIJIM krajevima lipe nase, svi znamo da su ekonomski i intelektualno to podrucja drugacija od ostatka drzave...a pored toga su nacionalno izmjesani po svim osnovama zivota.

Sjever - blizina AUstrije-Slovenije-Njemacke
Istra - mjesano stanovnistvo i sklonost ka Italiji i navikama Austro-Ugarske kulture
Rijeka - MULTIETNICKA zajednica jos od 60-h godina Yuge, Lucki grad - kontakt sa svijetom, velik broj Muslimana, Srba, Crnogoraca i ostalih nacija...

U tim krajveima nastup na NACIONALNOJ OSNOVI je IDIOTIZAM koji i dan danas nece proci, ovi krajevi su to davno prerasli i traze nesto bolje i normalnije za buducnost.

IDS je stranka gora tri puta od HDZ-a po svemu sto mozes zamisliti, no nastala je upravo kao REKACIJA na nastup HDZ-a u Istri 90-h godina. Da budale poput PEtraca, Ferencica, i slicnih luzera nisu vikale kako treba raskinuti sve mjesane brakove u Istri, potjerati ove od kuda su dolsi danas bi Istra imala sigurno IDS kao marginalnu stranku...jednako kao i PRIM-GOR strana.

Jesi zadovoljan odgovorom ???
Nemoguće je Nemoguće

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 30 Dec 2014, 16:38

lex-lutor wrote:...Jesi zadovoljan odgovorom ???...
jesam...
ti si se doduše potrudija i odgovorija naširoko... ali ima tu i većina onog što i ja mislim...
možda si moga malo jasnije naglasiti YUGO politiku 1945-1975 kada se forsiralo naseljavanje srba baš
u te krajave (siti se omjera vojnih lica i civila npr. u Puli)... ti isti su se naturalizirali, ali nikada nisu
zaboravili tko su i kuda naginju, a od tamo im je bilo daleko traktorima do Krajine... pa su ostali...:D

ne slažen se da je to "krivo prezentirana situacija"... to je sve iz DIP-a... i tako je kako je...

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 30 Dec 2014, 18:52

Svi mi ovdje zelimo manje vise isto, zdravlje, posao, placu, buducnost za klince i pravni sustav u kojem je PRAVDA iznad prava a ne obrnuto. EX-YU je bila proslost sa nekim dobrim i nekim losim osobinama, zalostno je sto nismo naucili nista sto bi danas primjenili da nam bude bolje.

Ovo sa izborima je isto kao i Arena u doba Rimljana,,,,kruha i igara no SVIJEST je ono sto nam fali...Jednom nogom smo u Komunizmu, drugom u Kapitalizmu, a mudima i glavom niti ljevo niti desno....

Ovako mali narod je jednostavno mogao PREPISATI sve zakone od npr Svicarske i jednako tako urediti drzavu, sve bi bilo na svom mjestu..radili bi cokolade bolje od svicaraca, imali turizam jedanko tako dobar, i zaposljavali strance za najgore poslove ...... nastavili vojnu granu industrije itd..itd..itd...
Nemoguće je Nemoguće

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 30 Dec 2014, 18:59

Dečki, ovo tko je kome što gdje kada kako i zašto, neupitno stoji. Međutim dokle god se bavimo takvim stvarima, povećavamo dozu svoje frustriranosti i negativno utječemo jedni na druge. Gledajući zadnje izbore, uvidio sam činjenicu, ili je možda krivo tumačim, da je minimalan postotak ljudi izašao na izbore da bi glasao ZA. Ja sam osobno išao glasati protiv. Svejedno je čije smo ime zaokružili, ali mislim da je to bilo protiv onog drugog, a to, nikako nije dobro. Ko narod smo skloni da za sve okrivljujemo politiku. Međutim, svi zanemarujemo činjenicu da je politika skup privatnih interesa, a pošto se većina ljudi ne bavi politikom, njihovi interesi padaju u drugi plan. Budući da je razdoblje Božića i Nove Godine vrijeme nade, nadam se da će druga godina biti bolja od ove i to vam svima o srca želim, te se potajno nadam da će i Gregor konačno završiti tamo gdje mu je i mjesto- na ražnju!

Doc77
Razvodnik
Razvodnik

Post by Doc77 » 30 Dec 2014, 21:12

Hawk wrote:
Spinnaker wrote:...gle stvarno, fulao si temu ...
ne ne... nisam ja fulao temu... tema je najmerno odvučena u krivom smjeru...
100%-ni ivnalidi... Branitelji... teret za Hrvatsku...
Sokole, u osnovnoj školi smo razvijali tehniku koja se zvala "Čitanje sa razumjevanjem"koju si ti po mom mišljenju malko zapostavio. Ako češ malko prelistati postove od početka prema kraju shvatit češ (nemoj zaboravit na tehniku čitanja) da si upravo ti odvukao ovu temu na partizane, milicionere, udbaše, JNA....ovim postom
Hawk wrote: Partizanske mirovine su velik uteg za Hrvatsku, sluzbeni podaci govore da u HR jos ima 43.557 partizanskih umirovljenika, 16.125 bivsih milicionera i udbasa, 1.540 bivsih JNA pripadnika, 382 ostala komunisticka funkcionera.

Sad jeli vama realno da danas zivi u Hrvatskoj toliko komunisticko-totalitarnih "boraca" iz 2. svjetskog rata?? Ili su to borci kao Ivan Fumic, koji je s 12 godina shvatio da marksizam moze promijeniti svijet a 14 godina imao kad je zavrsio rat? A sad pomnozite ove brojke barem s 1000 kn mirovine, iako znamo da su im mirovine vece, pa mogli bi komotno napraviti tri Peljeska mosta za par godina i rijesiti jos poneki problem za kojeg nedostaje novac!

NOP nije bio borba za Hrvatsku drzavu vec borba za komunizam. Kao takav, ne zasluzuje ikakve mirovine. Jednostavno zbrisat s platnog spiska.

Ako se branitelji teret za Hrvatsku... a jesu... zašto prije njih ne riješimo ove prije njih...???

ako zbog ničeg drugog... ovi zadnji su se borili za Hrvatsku... a oni prvi protiv nje...
Isto tako iskoristi tehniku čitanja sa razumjevanjem kada dođeš do mog prvog posta u kojem kažem da se u Savskoj 66 muvaju razni tipovi koji se predstavljaju kao branitelji i da je u stvari branitelja invalida najmanje tamo. Oprosti što nisam predvidio da ti nećeš shvatiti kako ja ne pišem o tome da Glogoški i njegovi suborci 100%-tni invalidi (koje iznimno cijenim i poštujem njihovu žrtvu) pišaju i zagađuju Gagarinovo šetalište i okolna dvorišta svojim želučanim izlučevinama. O tome kaj Glogoški i cijela ta svita branitelja i "branitelja" traže tamo imam negativno mišljenje, bez obzira kaj ih osobno respektiram kao Hrvatske dragovoljce i suborce mislim da su vješto izmanipulirani od nečije strane nekim lažnim obećanjima.
Molim te nemoj se truditi odgovarat na ovaj moj post jer vidim da s tobom nema smisla raspravljat pošto si jako načitan i veliki si teoretičar....jednostavno prevelik si kapacitet za moje skromne mentalne mogučnosti pa se predajem.

Evo, pošto voliš povjest, za pomirenje ti ljepim LINK sa raznim zanimljivim štivima koje bi te mogle zanimati. Toliko od mene o ovoj temi.

Post Reply