COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Između ostalih i on lupa ponekadMirok wrote:Lupa ti stari.
Ne pratiš medije.
Ne pratim, rekli ste da su to Šoroševi i Gatesovi plaćenici,pa sam prestao
Kada cjepivo dođe možeš znati brojku
Ni Šoroša ni Gatesa nikada nisam ni spomenuo.
Ako uspijete 50%cijepiti,puna šaka brade.
U medijima piše da ljudi umiru od korone,da su bolnice pune,ljudi na respiratorima pa vi ne vjerujeteMirok wrote:Ni Šoroša ni Gatesa nikada nisam ni spomenuo.
Ja neću cjepiti nikoga
Tako ,tako,samo širite paniku!
Imate sada i novi soj u Engleskoj,uh strašan je ,70%opasniji......
Ja ne širim paniku,ponašam se odgovorno,nosim maskicu,i čekam cjepivo.Mirok wrote:Tako ,tako,samo širite paniku!
Teoretičari šire paniku i konfuziju ,zbunjuju narod. Negirate bolest,zaobilazite propisane mjere i sirite dezinformacije
Gospodo, bez uvrede, ali ova tema postaje čista patologija. I to po liniji "mi", "vi" i "oni". Najbolje da je admin locka ili zgasi, dok se ljudi nisu zakrvili načisto. 
μολὼν λαβέ
Zapravo postoje oni koji su za pravo izbora i nikome ništa ne nameću i oni koji su za obavezu nametanja.
Ovi drugi smatraju da prvi ne smiju ni reći da drugačije misle.
A ovo je ipak forum,da se čuju različita mišljenja.
Ne bi trebalo ništa gasiti.Lemi_O2 wrote:Gospodo, bez uvrede, ali ova tema postaje čista patologija. I to po liniji "mi", "vi" i "oni". Najbolje da je admin locka ili zgasi, dok se ljudi nisu zakrvili načisto.
Samo treba odstraniti one koji se ponašaju neprimjereno!
Kako ono ide ,ako ne misliš da je ovo velika zavjera onda si plaćenik,udbaš,staljinista, ovcaMirok wrote:Zapravo postoje oni koji su za pravo izbora i nikome ništa ne nameću i oni koji su za obavezu nametanja.
Nije baš pokazana tolerancija od strane ljudi koji su za slobodu izbora
Ja preporucujem cijepljenjeMirok wrote:Za razliku od vas koji nam preporučujete omču kao za Sadama?
Ipak niste izgubili sav smisao za šaluMirok wrote:To bi moglo doći kao slično.
"damirdj75" Ne lupa Mirok, i sinoć je, među ostalim, baš ta brojka rečena u medijima, a znamo da se brojke namištaju pod pritiskom, znači da je brojka i veća ustvari. Glavno da ti i Trpavi sve znate točnodamirdj75 wrote:Lupaš o 70% i nije prvi puta
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
A zašto gasiti temu? Paa ovo je najproduktivnija tema u zadnje vrime, a to očito znači da diskutiramo nešto interesantno i nešto što u zajednici nije dovoljno razjašnjeno. To što su se uključili poneki koji neznaju komunicirati nije krivnja teme. Meni je recimo drago da sad znan za par članova foruma s kojima sigurno nebi trampio streljivoLemi_O2 wrote:Gospodo, bez uvrede, ali ova tema postaje čista patologija. I to po liniji "mi", "vi" i "oni". Najbolje da je admin locka ili zgasi, dok se ljudi nisu zakrvili načisto.
Ha ha ha, a jbt damirdj75, baš me nasmijavaš. Još prije san se tija našaliti da iman osjećaj da si preživija neku nezgodu i u njoj izgubija smisao za humor, pa san se suzdrža, a ti i nakon toga nas ostale napadaš sa "smisao za humor" i smisao za šalu". A što misliš, da tu u grupi napravimo anketu, a pitanje da bude: Ko ima jači smisao za humor, ja ili ti? što misliš kakvi bi bili rezultati ankete ???damirdj75 wrote:Ipak niste izgubili sav smisao za šaluMirok wrote:To bi moglo doći kao slično.![]()
![]()
Niste li vi meni najprije preporučili odnosno rekli da ću se sam objesiti. Koliko znam jeste, a vi ko se budete vješali i nije potrebna baš inko ljepo izrađena omča ko Sadamova. Proći će i sa običnim komadom špaga .Mirok wrote:Za razliku od vas koji nam preporučujete omču kao za Sadama?