COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
IB43
Natporučnik
Natporučnik
Been thanked: 2 times

Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća

Post by IB43 » 22 Dec 2020, 13:13

Ovo sa WC papirom nikada nisam shvatio. Proljev nije među simptomima.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 22 Dec 2020, 13:15

johnnyboyy1711 wrote:Osobno nisam niti za jednu niti za drugu stranu.
Sve ok, pa velika većina nas je takvih, ali isto ostaje jednostavno pitanje:
Cijepivo stiže u Subotu, cijepljenje počinje u Nedilju, ide nekim redo. Kad dođe red na tebe, moraćeš se odlučiti, oćeš li se cijepiti? Da ili Ne ? Evo ja neću, sigurno.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 22 Dec 2020, 13:18

IB43 wrote:Ovo sa WC papirom nikada nisam shvatio. Proljev nije među simptomima.
Pa to ti je jednostavno. Proliv nije na listi simptoma koronavirusa, ali kad ljudi dobiju simptome koronavirusa, od straha se useru ga grlice. Onda je WC papir važan :D

Mirok
Brigadni General
Brigadni General
Has thanked: 4 times

Post by Mirok » 22 Dec 2020, 14:50

Nema dugo da sam čuo da simptom korone može biti i proljev.
Sada je za koronu toliko simptoma pobrojano,da što god da te zadesi može biti korona.
Samo još trudove nisu spomenuli. :lol:

frulica
Narednik
Narednik

Post by frulica » 22 Dec 2020, 15:13

Mirok wrote:Nema dugo da sam čuo da simptom korone može biti i proljev.
Sada je za koronu toliko simptoma pobrojano,da što god da te zadesi može biti korona.
Samo još trudove nisu spomenuli. :lol:
Ma šuti jebote, još će ove što zatrudne “ sa strane” uvjeravat sve da su zatrudnile od korone i djecu nazivati Koronko i Koronka :D

damirdj75
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by damirdj75 » 22 Dec 2020, 16:11

Bliskost teorijama zavjere povezana je sa nedostatkom smisla za humor :D Možete vi to bolje teoretičari :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Trapavi
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Trapavi » 22 Dec 2020, 19:14

Evo slučaja poznanika kome sam nešto radio. Dakle čovjek oko 100kg 38 god star bez i jedne kronične bolesti u dobroj kondiciji. Radi inače teške poslove , dakle nije štakor koji sjedi cjeli dan . Obolio od korone , obostrana upalapluća , bio u bolnici 12 dana, smršavio 9 kg . Čovjek se srećom izvukao otpušten na kućno lječenje, snage kaže nema ni diošto je imao , problem mu 10 stepenica do stana. Već kad ga vidiš djeluje ko avet u odnosu na prijašnji izgled. Naravno riječ je o koroni koju je pokupio valjda od žene koja je imala lakše simptome . I sad to je valjda fatamorgana po pametnjakovićima sa ovog foruma , ili je zavjera Capaka ,Božinovića , ministra Beroša itd.

johnnyboyy1711
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by johnnyboyy1711 » 22 Dec 2020, 19:41

Obiteljski prijatelji, muž razvio simptome, žena i muž negativni na korona test, muž preminuo, udarilo ga na pluća, čovjek 45 godina.

I tako to...

Ima ko kakvo objašnjenje?
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 22 Dec 2020, 19:44

Trapavi wrote:Evo slučaja poznanika kome sam nešto radio. Dakle čovjek oko 100kg 38 god star bez i jedne kronične bolesti u dobroj kondiciji. Radi inače teške poslove , dakle nije štakor koji sjedi cjeli dan . Obolio od korone , obostrana upalapluća , bio u bolnici 12 dana, smršavio 9 kg . Čovjek se srećom izvukao otpušten na kućno lječenje, snage kaže nema ni diošto je imao , problem mu 10 stepenica do stana. Već kad ga vidiš djeluje ko avet u odnosu na prijašnji izgled. Naravno riječ je o koroni koju je pokupio valjda od žene koja je imala lakše simptome . I sad to je valjda fatamorgana po pametnjakovićima sa ovog foruma , ili je zavjera Capaka ,Božinovića , ministra Beroša itd.
Trapavi, bez ljutnje, malo ljudi pogotovo u tim godinama se hvali okolo kardiovaskularnim i raznim drugim bolestima. Volija bi ja vidit njegove nalaze. To što neko kaže, meni baš i nije neki argument, pogotovo ako taj nema razloga reći sve. Znan za sličan slučaj, malo stariji, u "dobroj formi" cila familija prebolila bez simptoma, a on "najači", završija u bolnici, pa dupla upala pluća, pa respirator, pa inducirana koma i na kraju podlege "koroni". Posli toga polako istina izlazi na vidilo, diabetes, aritmija, hipertoničar, u više navrata nosio kargiograf, pije godinu dana obostrana upala pluća, sa drugim komplikacijama, jedva se izvuka. Meni se osobno žalio da mu se često muti u glavi i da mora sisti, jer se boji da se ne sruši Eto ti takvi u "dobroj formi". Ma vidi, brojke ne lažu, ne ove stožeraške, nego službena statistika, koja to druga bolest ima smrtnost manju od 0,4 % ???

frulica
Narednik
Narednik

Post by frulica » 22 Dec 2020, 19:48

Hvala bogu pa je cjepivo tu, oni koji se boje će se cijepiti i za njih više nema straha, a ja, ja ću nastaviti iskušavati sreću uz pomoć mog imuniteta i naravno da mi neće pasti na pamet cijepiti se tako da ostaju minimalno dvije doze za one kojima je prijeko potrebno. Pa vi recite da nisam human, odrekao sam se lijeka za drugoga.

Trapavi
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Trapavi » 22 Dec 2020, 19:50

Čovjek ide u firmi ama baš svake godine na sistematski , nikad nije bolovao od ničega a sad se jedva izvukao od nepostojeće bolesti po vama nekolicini pametnjakovića.

johnnyboyy1711
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by johnnyboyy1711 » 22 Dec 2020, 19:51

Trapavi wrote:Čovjek ide u firmi ama baš svake godine na sistematski , nikad nije bolovao od ničega a sad se jedva izvukao od nepostojeće bolesti po vama nekolicini pametnjakovića.
Nitko ne kaže da je bolest izmišljena, ali nije jedina, a ako ima tko odgovor na pitanje gore koje sam postavio, slobodno se odgovori.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 22 Dec 2020, 19:52

johnnyboyy1711 wrote:Obiteljski prijatelji, muž razvio simptome, žena i muž negativni na korona test, muž preminuo, udarilo ga na pluća, čovjek 45 godina.
I tako to... Ima ko kakvo objašnjenje?
Uvik ima objašnjenje, samo za to triba pono više informacija, dijagnoza, nalaza. Ima puno priča, a nigdi prave informacije. Nema nagađanja ni špekulacija.
Ja iman priču iz prve ruke, sa svim informacijama, a sasvin suprotan ishod, ajmo to komentirati i objašnjavati.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 22 Dec 2020, 19:57

Trapavi wrote:Čovjek ide u firmi ama baš svake godine na sistematski , nikad nije bolovao od ničega a sad se jedva izvukao od nepostojeće bolesti po vama nekolicini pametnjakovića.
Puno stvari more proć ispod radara na sistematskom, ja to znan, ja san radija sistematske svake godina i znan kako ti iđe. Detalje sistematskog bira poslodavac, a njega ne interesira sve, jer bi sve puno koštalo. Osim toga, ako čovik zna da ima zdravstvene probleme, u većini slučajeva se s njima neće hvaliti na sistematskom, jer sistematski u principu nije za njega, nego protiv njega, za poslodavca, ma koliko to bedasto sada zvučalo. Sve to triba uzet u obzir.
Last edited by Hawk on 22 Dec 2020, 20:06, edited 1 time in total.

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 22 Dec 2020, 20:01

johnnyboyy1711 wrote:Nitko ne kaže da je bolest izmišljena, ali nije jedina, a ako ima tko odgovor na pitanje gore koje sam postavio, slobodno se odgovori.
Pa eno, ja san ti već odgovorija, za takva pitanja, bez važnih detalja, nema točan odgovor, more se samo špekulirati.

damirdj75
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by damirdj75 » 22 Dec 2020, 20:41

I cjepivo imamo :D
Attachments
bd1.jpg

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 22 Dec 2020, 20:46

johnnyboyy1711 wrote:Obiteljski prijatelji, muž razvio simptome, žena i muž negativni na korona test, muž preminuo, udarilo ga na pluća, čovjek 45 godina.

I tako to...

Ima ko kakvo objašnjenje?
U čemu je problem?
I sam si naveo da nisu imali koronu.
Tzv iznenadnih smrti oduvijek je bilo i biti će.
Imali smo priliku vidjeti da mladi vrhunski sportaši se sruše na terenu.
Ovo što navodiš nije usamljen slučaj,čovijek je dobio upalu pluća,komplikacije i preminuo.
Ljudima često bez razloga zataje bubrezi....?
Ljudi jaki zdravi,na nogama se sruše....zakazalo srce......nitko ne zna razlog ?
Friški slučaj kod mene,susjeda,kaže njen muž,samo je pala....i preminula,ali kaže on,prije tri dana je bila kod doktora i sve je bilo u redu.
Kako sam u zdravstvu,takvih slučajeva sam se nagledao bezbroj,ni medicina često nema objašnjenja za takve pojave,a kako je sve relativno nikakve garancije nema ni za mene ,ni za nikoga od nas.

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 22 Dec 2020, 20:50

Za sve one koji misle da su Covid i prislino cjepljenje SLUCAJNOST !

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/h ... fpHhzu8x18

Polako se slaze prica i poprima stvarni oblik, samo je nevjerovatno koliko je narod glup, zalupan, lakovjeran i bedast ! !!!
Nemoguće je Nemoguće

damirdj75
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by damirdj75 » 22 Dec 2020, 20:52

Trebao je biti kod kuće i jesti juhu,prelezati to kako reče jedan naš forumski epidemiolog :mrgreen:

Mirok
Brigadni General
Brigadni General

Post by Mirok » 22 Dec 2020, 20:58

Još jedan primjer sistematskih pregleda.
Moj prijatelj,branitelj,dijagnosticiran rak bubrega,naručen na operaciju.
Bandić kao plaća sistematske braniteljima i on odlući i sistematski odraditi i ode u ustanovu.
Daj ovo,ono,ovamo,onamo ,UZV........i završi pregled i dolazi kod doktora na završno mišljenje.
I............doktor mu priopći da je DOBROGA zdravlja!
Gleda ga on i kaže,doktore ja imam rak bubrega i moram na operaciju.....
Doktor zinuo i.................kaže,ma ne može biti,dajte da vidimo još jednom.....
I oni na UZV i kaže doktor......pa stvarno,NE ZNAM kako to nismo vidjeli...... ;) ,ne zna kamo bi pogledao......
To je jedan primjer......

Post Reply