COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Re: COVID19 - opasnost 21. stoljeća
Aha, vidim da nisam jedini...potvrdjeno pozitivan, bez okusa i mirisa tjedan dana...Vec sam pomislio da su ovdje samo najjaci i nedodirljivi.
Ne mogu se načuditi, ali neki postovi ostavljaju dojam kao da ljudi nisu promolili glavu izvan svog dvorišta, a kamoli sela ili grada.
μολὼν λαβέ
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja sam sagledao situaciju sa gledista obicnog radnika u ajmo reci proizvodnji, racunovodstu i slicno , a ne sa gledista vlasnika mikro obrta, tu je nazalost sve jasno kao dan. Punac ima mikro obrt i jednu zaposlenicu, uspio je dobiti potporu za smanjeni obim posla da makar ima za placu toj djelatnici, mislim da mu nesto mu jesu pauzirali al ne mogu tvrditi 100% i sto tocno.Mirok wrote:Mislim da nisi shvatio bit poruke.Mike_Torello wrote:i nitko u tome ne vidi problem? nego se smatra i pohvalnim kako cak i u bolesti misle na dobrobit firme... a u stvarnosti je upravo suprotno... sto kad se razbole svi ostali kolege?Trapavi wrote:U privatnom sektoru i bolesni idu radit jer znaju da se na sumnjiva bolovanja ne gleda ako se misli zadržat posao.
Imao sam priliku raditi u firmi koja je bolovanje placala 100% kao i godisnji... upravo iz razloga da ne dolazis bolestan na posao jer ce ti placa biti manja radi par dana bolovanja... politika je bila, radije ostani koliko treba da potpuno ozdravis nego da zarazis ostale s kojima radis. Zanimljivo da osim par sitnih izuzetaka nije bilo zlouporabe takve pogodnosti.
Ja kao mikro poduzetnik mislim da mogu dati mišljenje.
Ja sebi NE MOGU priuštiti bolovanje!
Zašto?
Zato jer ako sam na bolovanju ,ni kune ne zaradim!!!
Sva plaćanja-komori,zakup prostora,režije(bez obzira što ih ne trošim) i sve ostalo,ja MORAM platiti i nikoga nije briga.
Tako sam morao i za vrijeme lock downa i nitko mi nije želio ni smanjiti obaveze,a kamoli ih otpisati za ta dva mjeseca ,iako sam to tražio.
Tako da je moj skor za ta dva mjeseca cca 8000 kn koje moram platiti iako mi je rad bio ZABRANJEN!
I da,da netko ne pomisli da nisam imao potrebe za bolovanjem,.....jesam ali nisam ga koristio.
Nakljukaš se sa antipiretricima i analgeticima i teši,tko te pita.
Znači dok si sposoban ustati na noge,teši,a kada nisi onda si već kandidat za Mirogoj,druge nema.
Pa ti sad kreni u privatne vode...?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ja pretrnija neki dan, nagnen bocu rakije, po običaju, kad ono ni okusa ni mirisa, a haaa, Korona 100%.Lemi_O2 wrote:Aha, vidim da nisam jedini...potvrdjeno pozitivan, bez okusa i mirisa tjedan dana...
A žena me gleda pa kaže, pa nije ti to rakija, to ti je voda, uzeja si krivu bocu, uuufffff, odma mi je laknulo.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ahahahaha...ja klepio zlicu wasabija za probu...i ništa, ni mu ni bu, kao loša pašteta...Hawk wrote:Ja pretrnija neki dan, nagnen bocu rakije, po običaju, kad ono ni okusa ni mirisa, a haaa, Korona 100%.Lemi_O2 wrote:Aha, vidim da nisam jedini...potvrdjeno pozitivan, bez okusa i mirisa tjedan dana...
A žena me gleda pa kaže, pa nije ti to rakija, to ti je voda, uzeja si krivu bocu, uuufffff, odma mi je laknulo.
μολὼν λαβέ
Bogu hvala Hawk,srećom ti od vode nije pozlilo!Hawk wrote:Ja pretrnija neki dan, nagnen bocu rakije, po običaju, kad ono ni okusa ni mirisa, a haaa, Korona 100%.Lemi_O2 wrote:Aha, vidim da nisam jedini...potvrdjeno pozitivan, bez okusa i mirisa tjedan dana...
Tihi i Lemi,ako ste i pokupili,držite se i kao za svaki virus važno je odmirovati!
Virus mora odraditi svoje i biti će sve u redu.
Ako treba, uzeti nešto za temperaturu(ako je preko 38),ev nešto za bolove ,dosta tekućine.
Brzi oporavak vam želim!
Virus mora odraditi svoje i biti će sve u redu.
Ako treba, uzeti nešto za temperaturu(ako je preko 38),ev nešto za bolove ,dosta tekućine.
Brzi oporavak vam želim!
A bilo bi mi i pozlilo, ali zbog onog šoka u samom startu, sve je nekako prošlo ispod žitaMirok wrote: ... Bogu hvala Hawk,srećom ti od vode nije pozlilo!
Mislim ako na rucku ne osjecate ni miris ni okus to ne znaci da imate Coronu, neke zene jednostavno tako kuhavju ...

Nemoguće je Nemoguće
ma je, neke, ajme da ovo one čitajulex-lutor wrote:Mislim ako na rucku ne osjecate ni miris ni okus to ne znaci da imate Coronu, neke zene jednostavno tako kuhavju ...![]()
![]()
![]()
Al ovo s rakijon i vodon baš i ne iđe pod to objašnjenje
ma što legu, to bi još prigrmija, al se one u vodi i jebu i pišaju, e a to je već previšeMirok wrote:Pa da,u vodi se legu žabe i to......
Moraš Capaka pitati da ti stožer prepiše adekvatnu dozu rakije!Hawk wrote:ma što legu, to bi još prigrmija, al se one u vodi i jebu i pišaju, e a to je već previšeMirok wrote:Pa da,u vodi se legu žabe i to......
U terapijske svrhe,naravno!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

baš sam to ISTO, jebu i pišaju pošao quoatati na mirokov post, i skrolam dalje vidim da si me pretekaoHawk wrote:ma što legu, to bi još prigrmija, al se one u vodi i jebu i pišaju, e a to je već previšeMirok wrote:Pa da,u vodi se legu žabe i to......
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Ha ha, a čitan te Mike, jbg, zna san da ćeš ti to napisat, pa san zato i požurijaMike_Torello wrote:baš sam to ISTO, jebu i pišaju pošao quoatati na mirokov post, i skrolam dalje vidim da si me pretekaoHawk wrote:ma što legu, to bi još prigrmija, al se one u vodi i jebu i pišaju, e a to je već previšeMirok wrote:Pa da,u vodi se legu žabe i to......
Lex,jel tvoja žena ovo pročitala?lex-lutor wrote:Mislim ako na rucku ne osjecate ni miris ni okus to ne znaci da imate Coronu, neke zene jednostavno tako kuhavju ...![]()
![]()
![]()
Ako je ,mislim da ti se ne isplati doma doći!
Evo i ja sam potvrđeno pozitivan...Lemi_O2 wrote:Aha, vidim da nisam jedini...potvrdjeno pozitivan, bez okusa i mirisa tjedan dana...Vec sam pomislio da su ovdje samo najjaci i nedodirljivi.Ne mogu se načuditi, ali neki postovi ostavljaju dojam kao da ljudi nisu promolili glavu izvan svog dvorišta, a kamoli sela ili grada.
Slučajni događaj stvar je nemara...
A jeste se zaredali s tim pozitivnim testovima.
Jel moguče da se virus provuče i tu na forumu ?
Nosite li vi svi maskice dok tipkate?
Malo me zabrinulo, rizična san skupina, pa se i ja iša testirati, a još ništa.
Jel moguče da se virus provuče i tu na forumu ?
Malo me zabrinulo, rizična san skupina, pa se i ja iša testirati, a još ništa.
Na srecu ne cita ovj forum, ali sto se njenog kuhanja tice ne mogu se pozaliti, a vidi se i na meni.....Mirok wrote:Lex,jel tvoja žena ovo pročitala?lex-lutor wrote:Mislim ako na rucku ne osjecate ni miris ni okus to ne znaci da imate Coronu, neke zene jednostavno tako kuhavju ...![]()
![]()
![]()
Ako je ,mislim da ti se ne isplati doma doći!
Nemoguće je Nemoguće
Samo pomalo, odmorko, puno tekućine i držati temp. pod kontrolom.Tihi72 wrote:Evo i ja sam potvrđeno pozitivan...Lemi_O2 wrote:Aha, vidim da nisam jedini...potvrdjeno pozitivan, bez okusa i mirisa tjedan dana...Vec sam pomislio da su ovdje samo najjaci i nedodirljivi.Ne mogu se načuditi, ali neki postovi ostavljaju dojam kao da ljudi nisu promolili glavu izvan svog dvorišta, a kamoli sela ili grada.
μολὼν λαβέ
HvalaLemi_O2 wrote:Samo pomalo, odmorko, puno tekućine i držati temp. pod kontrolom.Tihi72 wrote:Evo i ja sam potvrđeno pozitivan...Lemi_O2 wrote:Aha, vidim da nisam jedini...potvrdjeno pozitivan, bez okusa i mirisa tjedan dana...Vec sam pomislio da su ovdje samo najjaci i nedodirljivi.Ne mogu se načuditi, ali neki postovi ostavljaju dojam kao da ljudi nisu promolili glavu izvan svog dvorišta, a kamoli sela ili grada.
Slučajni događaj stvar je nemara...