S&B SPCE 9.7g!
Re: S&B SPCE 9.7g!
Punisher, svakako javi što je bilo!
Inače kako sam i napisao uvijek se može desiti da metak zataji,ali da zataji šest metaka za redom,to još nisam čuo.
Naravno da sam mislio da je teško da je problem u municiji.
SB se dosta prodaje ,a ja osobno ne znam da je netko imao zatajenje.
Inače kako sam i napisao uvijek se može desiti da metak zataji,ali da zataji šest metaka za redom,to još nisam čuo.
Naravno da sam mislio da je teško da je problem u municiji.
SB se dosta prodaje ,a ja osobno ne znam da je netko imao zatajenje.
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

jolly wrote:Pa dobro, reci makar sta je bilo dijagosticirano kao problem, da znamo i mi!PUNISHER1987 wrote:Puška je jučer bila na servisu i danas idem po nju, sve su uredno riješili i što se same usluge tiče prezadovoljan sam uslugom tako da sam sad miran! Zahvaljujem svima na savjetima! LP
I reci kod kog si bio, dobrog puskara treba pohvaliti!
Puška je kupljena u Brčkom, oni su i radili servis, problem je bio u zatvaraču, radi se o trgovini oružja Ness Lovac Brčko, usluga je vise nego vrhunska i imam samo reći da sam prezadovoljan! Toliko od mene!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Crvena Zastava LK M70 cal. 308 winchester!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
-
Marko2Marko
- Desetnik

meni u 223 nikada nije izbila zrno iz čahure.Trapavi wrote:Aktivirana kapisla izbija zrno iz čaure a pobogu i čuje se , koliko puta to treba reć.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

na .223 ide "small rifle primer", mozda je do toga...Marko2Marko wrote:meni u 223 nikada nije izbila zrno iz čahure.Trapavi wrote:Aktivirana kapisla izbija zrno iz čaure a pobogu i čuje se , koliko puta to treba reć.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
Marko2Marko
- Desetnik

da, definitivno SR kapsel je slabiji, ali je i volumen čahure v večima kalibrovima veči, tako da pritisak kod aktiviranja kapsla možda nije toliko veči...
Mirok wrote:Mi odosmo na kapisle,a čovijeka mučila puška.
Samo još ne znamo točno što?
A što može mauzerov zatvarač mučit, nečistoća zasmoljena i ništa drugo . Da je poslušao pa ga rastavio , ja ga mogu rastavit vezanih očiju pa probao samu iglu gurat u tjelo zatvarača sve bi mu bilo jasno. Pa vidiš da li igla slobodno prolazi ili ne . Siguran sam da servis nikad lakši posao nije imao pa bez obzira bio posao naplaćen ili ne .
Drugo na svakom koraku ima korisnika M70 pa što je bilo teško od nekog uzet zatvarač i probat sa njegovim . Ali dobro rješeno na opće zadovoljstvo.Tako nešto slično je jednom čovjek donio puškaru jer nije iglu ušarafio do kraja (jedan krug )radilo se o M48 i žalio se da ne pali .
Da vjerojatno,ali možda je puška još pod garancijom pa je možda i bolje da nije sam dirao?
LJudi moji nema tu diranje ili ne diranje , pa zatvarač se rastavlja kad se puška čisti . Ako ne da se vadi igla iz opruge i udarača a onda da se bar odvoji od tjela zatvarača i očisti . prema tome ne radi se o sam čačkao nego napravio što treba a to je dekonzervirao i očistio oružje.Mirok wrote:Da vjerojatno,ali možda je puška još pod garancijom pa je možda i bolje da nije sam dirao?
Kažem vjerojatno jer još ne znamo što je bilo?
Inače,ako je nešto pod garancijom a ne funkcionira neka to provjerava ovlašteni servis.
U nekim drugim stvarima ljudi su imali loša iskustva i nisu im priznavali garancije jer su kao"nešto dirali",a nisu smjeli.
Čak je dojam da su servisi jedva dočekali da ljude "otpile"
Inače,ako je nešto pod garancijom a ne funkcionira neka to provjerava ovlašteni servis.
U nekim drugim stvarima ljudi su imali loša iskustva i nisu im priznavali garancije jer su kao"nešto dirali",a nisu smjeli.
Čak je dojam da su servisi jedva dočekali da ljude "otpile"
-
Marko2Marko
- Desetnik

u puno slučajeva kriv je i balistol. ljudi ga puno stavljaju u cijev, a u ormaru ide u zatvarač i igla ne kreče...
Teško da je Ballistol,možda neka druga ulja ali on ne.
Kod njega nema sasušivanja pa da stvara nekakav međusloj.
Kod njega nema sasušivanja pa da stvara nekakav međusloj.
Kolega očito ne treba uopće posjedovati pušku, niti svraćati na forum. Puno nas je zanimalo što je bilo, pa ni a ni b. Šta koji klinac tražiš savjet na forumu onda??.
Slažem se i nadam da će nam kolega odgovoriti.....?Iggy wrote:Kolega očito ne treba uopće posjedovati pušku, niti svraćati na forum. Puno nas je zanimalo što je bilo, pa ni a ni b. Šta koji klinac tražiš savjet na forumu onda??.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Slazem se. Za sad imamo samo poluinformacije, bez povratne informacije. Ovo nije u redu.Iggy wrote:Kolega očito ne treba uopće posjedovati pušku, niti svraćati na forum. Puno nas je zanimalo što je bilo, pa ni a ni b. Šta koji klinac tražiš savjet na forumu onda??.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

normalna pojava, mozda je pronasao rijesenje mimo foruma pa mu usluga istog vise nije potrebna, sasvim razumljivo. Jednako sam ja napravio na forumu za traktorske kosilice, nisam bas dobio neke korisne info a bome ih nisam dosao ni obavjestiti kako sam rijesio problem. 
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"