Poluautomatska puška
Re: Poluautomatska puška
Svi smo se rastužili nakon vlažnih snova o VHS-2 poluauto, sad će sve navalit na ka ka kalašnjikov...e kifla, neće, u Slo ih nema više na zalihi nigdje xD
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Jedni govore da će je biti, drugi da ne.
Ajmo pričekat i vidjet.
Ajmo pričekat i vidjet.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
prije nekog vremena sam se o tome rapitivao kod jednog od HSovih konstruktora.. tada mi je rekao da od toga nema ništa, nakon dva tjedna, neki dan kad sam stavio objavu, čovjek me sam nazvao i rekao da sam dobro čuo i da ove godine ide.. ako laže on lažem i ja
pa bez obzira ide ili ne.. bull pup mi nije interesantanjolly wrote:Ili utjesna ar15....
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Nije vezano za temu, ali interesantno je da sam vidio na streljani, i lovacki karabin, repetirajuci, bullpup, drveni kundak. Ima svega.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Nažalost dečki vijest koju sam vam prenio je od g.Vukovića iz HSa.
Također tada me informirao da umjesto XDMa dolazi unaprijeđeni SF.
Također tada me informirao da umjesto XDMa dolazi unaprijeđeni SF.
Koliko vidim u dućanima obični SF19 4.5 4800, a SF19 4.5 OS TB 6350 krznenih životinjica. 
Dašak Dežele...ili ti ga kak to Janezi rade...Izhmash MK 103 i MKK 104, SDM AK-104s
Rebec Postojna - uzeo ovaj primjerak s prve slike, civilnu varijantu AK-103 u 7.62x39
Kada budeš u prilici stavi koju sliku.
Inače,čestitke na kupnji,gotova farsa sa Bojnom?
Inače,čestitke na kupnji,gotova farsa sa Bojnom?
Ne ulazim zašto je kod nas 10 puta gora uslužnost, meni je važno da sam kod njega za sada profesionalniji i pristojniji pristup dobio.
Možda je,možda nije?sjekira wrote:Bojna je Rebec...
Ako jest,onda ovdje nešto gadno ne štima!?
Mitja je otvorio trgovinu u Hrvatskoj u kooperaciji. Poslovanje ovdje vode domaći ljudi. Naravno, kada sam kupovao u Postojni sam spomenuo i situaciju s Bojnom ovdje i s puškom koju su mi prodali. On se uljudno za njih ispričao. Netko će sada reći mučke neke, što ti vrijedi isprika. Vrijedi jer taj čovjek je poslovnjak ali i strijelac prije svega. Ne drži se prema kupcima kao mlohava čuna. Prvi puta sam se susreo s njim daleko prije nego sam uopće došao do Bojne i problema s njima. Ja sam mogao biti strpljiviji, skupiti cash lovu kao i sada i proći kod njega direktno. Išao sam linijom manjeg otpora i provukao karticu kod nas bez da sam se prvo dobro informirao o mjestu gdje kupujem. Ispalo je kako je ispalo, izgubio sam 4 i pol mjeseca i sada ću izgubiti još najmanje 2 do 3 dok puška bude kod mene registrirana u sefu. Ovo mi je bila prva, tj sada druga kupovina duge cijevi, na greškama se uči.
o tome je bila riječ ne drugoj temi, ljudi ne shvaćaju kako je trgovati oružjem u Republici Hrvatskoj, najmanje je do trgovcaMirok wrote:Možda je,možda nije?sjekira wrote:Bojna je Rebec...
Ako jest,onda ovdje nešto gadno ne štima!?
sa Slovenskim trgovima je lakše surađivati jer Slovenija ima uređenije tržište, dva komada sam uzeo u Novom Mestu i za sljedećisam u pregovorima... više bih rekao da nisi imao sreće, u RH nikad nisam imao probleme sa kupovinom niti sa proizvodom.. samo sa državom kad sam morao vraćati M400 u Sloveniju i izgubio nekih 300+€AR15 fan wrote:Mitja je otvorio trgovinu u Hrvatskoj u kooperaciji. Poslovanje ovdje vode domaći ljudi. Naravno, kada sam kupovao u Postojni sam spomenuo i situaciju s Bojnom ovdje i s puškom koju su mi prodali. On se uljudno za njih ispričao. Netko će sada reći mučke neke, što ti vrijedi isprika. Vrijedi jer taj čovjek je poslovnjak ali i strijelac prije svega. Ne drži se prema kupcima kao mlohava čuna. Prvi puta sam se susreo s njim daleko prije nego sam uopće došao do Bojne i problema s njima. Ja sam mogao biti strpljiviji, skupiti cash lovu kao i sada i proći kod njega direktno. Išao sam linijom manjeg otpora i provukao karticu kod nas bez da sam se prvo dobro informirao o mjestu gdje kupujem. Ispalo je kako je ispalo, izgubio sam 4 i pol mjeseca i sada ću izgubiti još najmanje 2 do 3 dok puška bude kod mene registrirana u sefu. Ovo mi je bila prva, tj sada druga kupovina duge cijevi, na greškama se uči.