F class oprema
F class oprema
Pozdrav svima,
Da li u Hrvatskoj postoji netko ko izradjuje kundake, za veliki ili mali kalibar, pogodne za F-Class natjecanja?
Da imaju cheek piece itd.
Obicno rade samo lovacke. Jel postoji ko da radi malo extremnije stvari , a da ne izuva iz cipela od cijene.
Da li u Hrvatskoj postoji netko ko izradjuje kundake, za veliki ili mali kalibar, pogodne za F-Class natjecanja?
Da imaju cheek piece itd.
Obicno rade samo lovacke. Jel postoji ko da radi malo extremnije stvari , a da ne izuva iz cipela od cijene.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Re: F class oprema
Puskar Macak. Lucice, kraj Delnica.
Obrati se s punim povjerenjem.
Imas i GRS kundake kod puskara kavura, uvoz.
Obrati se s punim povjerenjem.
Imas i GRS kundake kod puskara kavura, uvoz.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Za Kavur i grs znam.
Jel znas mozda koliko love uzima Macak za jedan kundak slican grs-u?
Jel znas mozda koliko love uzima Macak za jedan kundak slican grs-u?
Da ne otvaram novu temu....
Kundak sam nabavio, sad me zanima bipod.
Bipodi koji se mogu kupit na netu (tier-one, sinclair, joypod,..) kostaju ko polovni Renault Clio.
Jel znate koga u Hrvatskoj i okolici da proizvodi slicne bipode za ne bas toliko puno love?
Ili ako neko prodaje svoj polovni.
Kundak sam nabavio, sad me zanima bipod.
Bipodi koji se mogu kupit na netu (tier-one, sinclair, joypod,..) kostaju ko polovni Renault Clio.
Jel znate koga u Hrvatskoj i okolici da proizvodi slicne bipode za ne bas toliko puno love?
- jolly
- Cinker - bojna

Novi, backmarket, made in HR, nikad cuo.Ajkoola77 wrote: Jel znate koga u Hrvatskoj i okolici da proizvodi slicne bipode za ne bas toliko puno love?
Polovni, mozda nadjes.
Njuskalo, bas i ne vrvi s time.
Nego, koji kundak si nabavio?
Turn better into best!

Uzeo sam Klinski stock. Mislio sam da ce kundak bit ok, al kad sam ga dobio u ruke, skuzio sam da je kundak vrh.
Odlican u svakom pogledu. Cheekpiece i buttpad se podesavaju u svim smjerovima, lijepo stoji u ruci. Ima UIT sinu ispod. Bas odlican kundak.
Cijena je bila 340 eura.
Kundak, adapter za bipod i shipping. Stigao iz Ceske za 4 dana.
Izlevatio sam zenu da mi je to bozicni poklon.
Ajkoola majstore , pa TO kako si obradio ženu,TO nam objasni???!!!
Ima nas još oženjenih ljudi
- jolly
- Cinker - bojna

To je bar jednostavno:Mirok wrote:Ajkoola majstore , pa TO kako si obradio ženu,TO nam objasni???!!!
Turn better into best!
Ajkoola, gledam sliku.........e ljepotice.......
Koju optiku imaš i karakteristike ?
Koju optiku imaš i karakteristike ?
Optika je Discovery HI 8- 32 x 50.
Inace, kineska optika al ne oni bas srotovi sa ali expresa.
Jako su je ishvalili ameri i englezi. Koliko sam skuzio, vlasnik Discovery Opticsa je bio ko-dizajner u Vortexu.
Optika mi je super za sad. Lijepa koncanica (half mild-dot), slika je super. Klikovi vrhunski, 1/8 MOA.
Uzeo sam je iz Nizozemske i bila je 200 eura skupa sa shippingom. Nisam bas bio pri lovi pa se odlucio za ovu. Kahles i Nightforce su mi bili koji euro previse.
Nosaci su UTG kupljeni u Bojni , a sina je DIP 25MOA nagib.
https://www.db-schietsport.nl/en/optics ... 50-sf.html
Inace, kineska optika al ne oni bas srotovi sa ali expresa.
Jako su je ishvalili ameri i englezi. Koliko sam skuzio, vlasnik Discovery Opticsa je bio ko-dizajner u Vortexu.
Optika mi je super za sad. Lijepa koncanica (half mild-dot), slika je super. Klikovi vrhunski, 1/8 MOA.
Uzeo sam je iz Nizozemske i bila je 200 eura skupa sa shippingom. Nisam bas bio pri lovi pa se odlucio za ovu. Kahles i Nightforce su mi bili koji euro previse.
Nosaci su UTG kupljeni u Bojni , a sina je DIP 25MOA nagib.
https://www.db-schietsport.nl/en/optics ... 50-sf.html
Nisi pogriješio.
Potpuno je pogrešno mišljenje da je iz Kine sve šrot.
Imaju oni izuzetno kvalitetnih proizvoda kao što se vidi.
Problem je što kod nas najčešće dolazi roba iz Kine koja je upitne kvalitete,ali to je naš problem što se to dozvoljava i problem uvoznika koji žele jeftino kupiti i što skuplje prodati.
Želim ti puno zadovoljstva i uz ovaj komplet!
Potpuno je pogrešno mišljenje da je iz Kine sve šrot.
Imaju oni izuzetno kvalitetnih proizvoda kao što se vidi.
Problem je što kod nas najčešće dolazi roba iz Kine koja je upitne kvalitete,ali to je naš problem što se to dozvoljava i problem uvoznika koji žele jeftino kupiti i što skuplje prodati.
Želim ti puno zadovoljstva i uz ovaj komplet!
Dodji na Djed Mraz Kup na vrapcanski i slobodno mozes zalec i probat.
Btw, jel moze moderator preimenovat ovaj thread u F-class Oprema ? Pa mozemo stavljat linkove i iskustva sa nekim dijelovima opreme ili puski opcenito.
Btw, jel moze moderator preimenovat ovaj thread u F-class Oprema ? Pa mozemo stavljat linkove i iskustva sa nekim dijelovima opreme ili puski opcenito.
- jolly
- Cinker - bojna

DObra ideja, ali posalji pm istra championu, ili mike torrelu ako im pomakne ova poruka.Ajkoola77 wrote: Btw, jel moze moderator preimenovat ovaj thread u F-class Oprema ? Pa mozemo stavljat linkove i iskustva sa nekim dijelovima opreme ili puski opcenito.
Last edited by istra champion on 16 Dec 2019, 17:08, edited 1 time in total.
Reason: promijenjen naslov
Reason: promijenjen naslov
Turn better into best!
Hvala Ajkoola,vrlo rado bih,ali nešto mi se opet posao nametnuo.
Bed je što moram do nove sve završiti.
Bed je što moram do nove sve završiti.
Evo jedna zanimljiva online trgovina. Ima za svakoga po nesto. Meni je zanimljiv bipod napravljen po uzoru na EGW Mpod iz Kanade. Iz Italije su i shipping je oko 30 eura.
https://www.accuracyreloading.it/
https://www.accuracyreloading.it/
Trenutno imam bipod, kopiju Harrisa, iz Kine. Radi odlicno al htio bi nesto sa sirim nogarama.
E sad, cijene bipoda su malo too much.
Nasao sam na ebayu, kopije Atlasa i LRA pa me zanima, da li ko narucivao slicno?
Koliko pratim druge,strane, forume, isplati se uzet. Nije ko orginal , al odradjuje posao.
https://www.ebay.com/itm/SPINA-Rifle-Bi ... %7Ciid%3A1
https://www.ebay.com/itm/FIRE-WOLF-NEW- ... %7Ciid%3A1
E sad, cijene bipoda su malo too much.
Nasao sam na ebayu, kopije Atlasa i LRA pa me zanima, da li ko narucivao slicno?
Koliko pratim druge,strane, forume, isplati se uzet. Nije ko orginal , al odradjuje posao.
https://www.ebay.com/itm/SPINA-Rifle-Bi ... %7Ciid%3A1
https://www.ebay.com/itm/FIRE-WOLF-NEW- ... %7Ciid%3A1
Ako želiš šire nogare vjerojatno trebaš veću stabilnost?
To možeš postići i podložnom dašćicom ispod nogara i nogare učvrstiti sa dvije leptir matice.
Isto možeš izraditi i od npr aluminija i sve može lijepo izgledati,a to sve za nikakav novac.
To možeš postići i podložnom dašćicom ispod nogara i nogare učvrstiti sa dvije leptir matice.
Isto možeš izraditi i od npr aluminija i sve može lijepo izgledati,a to sve za nikakav novac.