Rohm modell 735
Rohm modell 735
Pozz,
novi sam ovdje, interesuje me koji metci idu u ovaj pistolj? Dobio sam ga na poklon..
http://legguns.ru/rohm725and735_1.php
.35 kalibar, 9mm promjer.. jel to znači da bi mogli ići od devetke?
novi sam ovdje, interesuje me koji metci idu u ovaj pistolj? Dobio sam ga na poklon..
http://legguns.ru/rohm725and735_1.php
.35 kalibar, 9mm promjer.. jel to znači da bi mogli ići od devetke?
- oštrostrijelac
- Poručnik

Re: Rohm modell 735
jesi li siguran u to? Pucao sam ja iz njega pravo strijeljivo davno?oštrostrijelac wrote:to ti je plašljivec i koristi slijepo streljivo 9mm knall
evo ti i dokaz da to sto pricas nije istina..
https://www.youtube.com/watch?v=MwNymcF0ugg
Pise ti na pistolju Platzpatronen Kaliber .35,znaci ćorci bez zrna ,plinski pistolj.Pogledaj kroz cijev i neces vidjeti zlijebove,ako je busena cijev vidjet ces da nema pregrade ali je glatka cijev.Mogao si pucati pravo streljivo ako je neko busio cijev i radio preradu ali kad ti se razleti u ruci nemoj plakati
Plinski pistolji nisu izradjeni od kvalitetnog celika kao pravi i nisu namjenjeni za pritiske pravog streljiva.
brutalni wrote:jesi li siguran u to? Pucao sam ja iz njega pravo strijeljivo davno?oštrostrijelac wrote:to ti je plašljivec i koristi slijepo streljivo 9mm knall
evo ti i dokaz da to sto pricas nije istina..
https://www.youtube.com/watch?v=MwNymcF0ugg
da si odgledao do kraja video vidio bi da lik samo koristi
okvir za 9mm metke kao primjer da se mogu staviti u taj pistolj (onaj manji je za tvoje metke)
tj da bude neka kao faca ,sto u pistolj plasljivca stavlja prave metke
a u 11minuti vidis kakav je taj pistolj
zacepljena cjev i nemoguce ju zamjeniti jer je zavarena za tjelo
isto tako da pogledas malo bolje vidio bi da je tjelo od aluminij/cink slitine
nadam se da nisi tolko glup da busis cjev (iako je zvjezdasi umetak od vidije) u
toj aluminijskoj igracki
evo ti malo racunice
.22lr ima 1500 atmosfera pritiska u cjevi
9mm corak max pritisak 450 atmosfera
9mm luger 2300/400 atmosfera
+ leziste corka je krace od 9mm i .380
+ mehanizam je dizajniran da radi do max 450 atmosfera
Gospodo, ne bih da me netko krivo shvati, ali tu se govori o nekakvim preinakama koje spadaju pod kazneno djelo!
neću ni spominjati potencijalnu opasnost kod ispaljivanja prave municije iz plašljivca.
Možda je nekad netko i ispalio koji metak iz plašljivca i imao sreće da se nije sve razletilo, ali zbog pravne stvari mislim da ova diskusija nije za ovaj forum.
Pozdrav!
neću ni spominjati potencijalnu opasnost kod ispaljivanja prave municije iz plašljivca.
Možda je nekad netko i ispalio koji metak iz plašljivca i imao sreće da se nije sve razletilo, ali zbog pravne stvari mislim da ova diskusija nije za ovaj forum.
Pozdrav!
Nemojte davati covjeku potencijalno opasne ideje
A s glatkom cjevi nebi pogodio stranu stale iznutra.
A s glatkom cjevi nebi pogodio stranu stale iznutra.
ko rano rani mošnja
Dajemo covjeku potencijalno korisne savjete,jer se plasljivci kupuju i buse i pucaju se iz njih pravi kalibri.Neki vjerovatnp misle da to nije opasno i da je plinski i pravi pistolj jednake kvalitete i trpe jednake pritiske.
ja sam napisao ,od kojeg materijal je to napravljeno i do max pritiska moze izdrzati
znaci nema sanse da moze drzati .22lr kamoli neki jaci
mislim da je to dovoljno da itko normalan to nepokusa
znaci nema sanse da moze drzati .22lr kamoli neki jaci
mislim da je to dovoljno da itko normalan to nepokusa
Uvjek kazem da je 22 lr naj opasniji metak na svijetu jer ga ljudi ne svataju dovoljno ozbiljno pa najcesce nesto eksperimentiraju sa njim. 22 lr razvija tlakove vece nego + P 45 acp ili 38 special npr.Znam lika koji je unisov startni pistolj probusio na 22 lr i pucao je neko vrijeme dok mu se nije razletio u ruci,ali dobro je prosao bez ozlijeda.