Branitelje će izručivati u Srbiju...
- technotronic
- Stožerni Narednik

Branitelje će izručivati u Srbiju...
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/1 ... -lova.html
Ovo je krajnji bezobrazluk i totalno pogibanje hrvatske glave pred sprskom. Na kraju ispada da su oni dobili rat. Nurnberški proces počinje....
Ovo je krajnji bezobrazluk i totalno pogibanje hrvatske glave pred sprskom. Na kraju ispada da su oni dobili rat. Nurnberški proces počinje....
Re: Branitelje će izručivati u Srbiju...
dnevno.hr? Ti taj portal uzimaš zaozbiljno?
Zadaća tog portala je samo i isključivo huškanje. Jednako kao i njegovom bratskom portalu dnevno.rs samo sa drugim predznakom.
A vezano uz sam zakon - nismo ga ni prije imali pa nije bilo nikakvih masovnih izručivanja u Srbiju. Donesen je nabrzinu kad je Šeksu zagorilo pod petama pa si je skrojio zakon za sebe i za predizborno naslikavanje Jadranke Kosor. Kaj stvarno imate tak kratko pamćenje?
Zadaća tog portala je samo i isključivo huškanje. Jednako kao i njegovom bratskom portalu dnevno.rs samo sa drugim predznakom.
Vlasnik portala Dnevno.hr i Dnevno.rs je ratni profiter Michael Ljubas, kojem je za vrijeme rata poklonjeno niz firmi (Jadran, Elektropromet...) te brojne nekretnine na križanju Savske i Vukovarske. Kao što je zarađivao na ratu, Michael Ljubas danas zarađuje na ratnom huškanju kroz Dnevno.hr i Dnevno.rs, smijući se braniteljima koji naivno klikaju na njegov portal sa svoje dvadesetmetarske jahte. Ne vjerujete da iza Dnevno.hr i Michaela Ljubasa stoji UDBA? Zapitajte se kakvim su ljudima usred rata poklanjane nekretnine? Taj čovjek danas je dužan državi 71 milijuna kuna, a SDP-ova vlast ga ne dira. Zapitajte se zašto? Hrvati, nemojte opet nasjesti.
A vezano uz sam zakon - nismo ga ni prije imali pa nije bilo nikakvih masovnih izručivanja u Srbiju. Donesen je nabrzinu kad je Šeksu zagorilo pod petama pa si je skrojio zakon za sebe i za predizborno naslikavanje Jadranke Kosor. Kaj stvarno imate tak kratko pamćenje?
Samo je pitanje vremena kada ce "ekipa" shvatiti da ljudski zivot vrijedi cca 2 Eura, bez obzira za koju se stranku slikas.
Iako mi je to tesko prizanti susjedi Srbi su barem 10g ispred nas po shvacanju ekonomije ali i cescenja smeca po svom dvoriscu. Svi su bili face i vece face dok Djindjica nisu skratili za glavu, nakon toga poslana poruka nije trebala tumaca i svi koji su trebali su je vrlo brzo SHVATILI sa RAZUMIJEVANJEM.
Pa sad......????
Iako mi je to tesko prizanti susjedi Srbi su barem 10g ispred nas po shvacanju ekonomije ali i cescenja smeca po svom dvoriscu. Svi su bili face i vece face dok Djindjica nisu skratili za glavu, nakon toga poslana poruka nije trebala tumaca i svi koji su trebali su je vrlo brzo SHVATILI sa RAZUMIJEVANJEM.
Pa sad......????
Nemoguće je Nemoguće
Vjerujte sebi.
Najjednostavnija pitanja ujedno su i najteža:
Tko sam?
Gdje mi je dom?
Kamo idem?
Što radim?
Razmisli o tome ponekad
i gledaj kako se odgovori mijenjaju.
Tko sam?
Gdje mi je dom?
Kamo idem?
Što radim?
Razmisli o tome ponekad
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Kako smo krenuli zavrsit cemo na nekim iskonskim teorijama sa kojima se bas nitko ne hvali. tipa: ....5% covjekovih radnji uvijetovano je razumom i inteligencijom, ostalih 95% su zapravo samo REAKCIJE na vanjske podrazaje !!!Papilon wrote:Vjerujte sebi.
Tko sam?
Gdje mi je dom?
Kamo idem?
Što radim?
Razmisli o tome ponekad
Nemoguće je Nemoguće
*95 rat smo dobili mi, ali od 95 do danas gubimo na svim terenima, zapravo prava istina je da smo ga izbubili onog momenta kada smo prvog svog vojnika poslali u Haag.technotronic wrote:............. Na kraju ispada da su oni dobili rat.......
Ako ne postujes sam sebe nece ti postovati niti drugi, kada posaljes tavku poruku u svijet onda ti jedino preostaje da se dobro naguzis kako bi te svatko mogao malo "ubosti" onako BTW... u prolazu !!! ( uz dosta vazeljina barem ce manje boljeti ) !!!
Nemoguće je Nemoguće
A tko nam je kriv kaj nismo partizani......viš kak njih nitko ne dira a država za koju su se borili(ako i jesu?) odavno je vrag zel.....e to je prokletstvo....mada smo velikim dijelom za sve krivi sami, razjedinili smo se, podijelili po udrugama.... počeli pkazivati jedni u druge...naravno da su to iskoristili protiv nas....a naravno zakon je bez veze kad je branitelj svatko tko se dva puta pohcah u uredu za obranu, čistačice kuhare i da ne spominjem...e jebeš branitelja koji nije odgulil leto dana, i to od 91.....
Točno tako...lex-lutor wrote: *95 rat smo dobili mi, ali od 95 do danas gubimo na svim terenima, zapravo prava istina je da smo ga izbubili onog momenta kada smo prvog svog vojnika poslali u Haag.
Ako već razne gluposti preuzimamo od Amera, što se bar tu nismo pokušali postaviti ka oni...???
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
I dok nama ratni zločinci agresora sjede u saboru... vidi ovo:
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/32 ... ocina.html
@mirkof... Ovo nije sa Dnevno.Hr
Hawk imas potpuno pravo,
No kako ovo drustvo vodi ekipa " cerebralnih invalida" koji sebe nazivaju vladom, a gomila ocito jos ne shvaca u koju provaliju srljamo. NISTA se bolje ne moze niti ocekivati. Na zalost nista od ovoga nije slucajno niti ne planirano mada raja misli bas tako...netko ce raci da u svemu vidim " teorije zavjera" ali ........
1. tretiranjem branitelja JASNO se dalo do znanja sto mogu ocekivati svi koji bi u buducnosti stali u obranu jos ovo malo Hrvatske sto nam je ostalo, jucer smo se borili protiv ljudi koji govore gotovo isto kao mi, imaju slicne navike a veze nas i neka bilza proslost.
2. Problemi Partizani-Ustase-Cetnici-i svi ostali su zapravo " Jokeri " koji se namjerno cuvaju ukoliko ih treba izvuci u kriticnom trenutku jer je izgledno da ce " Balkan " prije ili poslje opet u rat protiv okupatora za Zapada. ( znaci to su dubioze koje se NE smiju rascistiti i staviti tocku na I )
3. Dio naroda se navukao na kredite ili na zivot iznad svojih mogucnosti, neki greskom, neki radi neznanja, a neki radi ciste potrebe prezivljavanja. U konacnici to zavrsava izbacivanjem na ulicu..
Uglavnom da ne duzim, ako se samo malo vratimo u proslost vidjet cemo tko je bio gospodar Slavonije, Istre, Dalmacije, luka i Jadranskog mora. Pa zar mislite da je ta ekipa IKADA odustala od toga, je ali samo je privremeno, sada ce to dobiti nazad u vlasnistvo "potezom pera"....a mi cemo kao i nekada biti , kuhari, konobari, cistaci ulica, vrtlari itd.
Mozda lupetam gluposti, no ukoliko samoj drzavi nije u interesu da stiti interes svog naroda prije bilo kakvih drugih interesa za mene je sve receno !!!
No kako ovo drustvo vodi ekipa " cerebralnih invalida" koji sebe nazivaju vladom, a gomila ocito jos ne shvaca u koju provaliju srljamo. NISTA se bolje ne moze niti ocekivati. Na zalost nista od ovoga nije slucajno niti ne planirano mada raja misli bas tako...netko ce raci da u svemu vidim " teorije zavjera" ali ........
1. tretiranjem branitelja JASNO se dalo do znanja sto mogu ocekivati svi koji bi u buducnosti stali u obranu jos ovo malo Hrvatske sto nam je ostalo, jucer smo se borili protiv ljudi koji govore gotovo isto kao mi, imaju slicne navike a veze nas i neka bilza proslost.
2. Problemi Partizani-Ustase-Cetnici-i svi ostali su zapravo " Jokeri " koji se namjerno cuvaju ukoliko ih treba izvuci u kriticnom trenutku jer je izgledno da ce " Balkan " prije ili poslje opet u rat protiv okupatora za Zapada. ( znaci to su dubioze koje se NE smiju rascistiti i staviti tocku na I )
3. Dio naroda se navukao na kredite ili na zivot iznad svojih mogucnosti, neki greskom, neki radi neznanja, a neki radi ciste potrebe prezivljavanja. U konacnici to zavrsava izbacivanjem na ulicu..
Uglavnom da ne duzim, ako se samo malo vratimo u proslost vidjet cemo tko je bio gospodar Slavonije, Istre, Dalmacije, luka i Jadranskog mora. Pa zar mislite da je ta ekipa IKADA odustala od toga, je ali samo je privremeno, sada ce to dobiti nazad u vlasnistvo "potezom pera"....a mi cemo kao i nekada biti , kuhari, konobari, cistaci ulica, vrtlari itd.
Mozda lupetam gluposti, no ukoliko samoj drzavi nije u interesu da stiti interes svog naroda prije bilo kakvih drugih interesa za mene je sve receno !!!
Nemoguće je Nemoguće
- technotronic
- Stožerni Narednik

Lex, ko da čitaš moje misli... uvijek smo smatrani budalama, i iako su nas ''prijatelji'' nijemci proglasili ''arijevcima'', stavili su nas u 4. skupinu, tj. najgluplju, pogodnu za funkcije do čina narednika u vojsci...NDH nije bila bila neovisna, bila je itekako ovisna o volji sila osovina, nije bila država već teritorijalni kondominij Njemačke i Italije, pa prema tome, nije bila niti hrvatska, već pod stranom diktaturom... famozna ustaška vojska je bila pod okupatorskim zapovjedništvom, a ustaški pukovnici su morali salutirati njemačkim poručnicima i od njih primati zapovijedi. Danas je ista situacija, Hitlera je zamijenila Merkelica, Njemačka drma Europom, valuta nam se i dalje zove kuna i ne vrijedi ništa, a mi plešemo kako nam stranci sviraju, Od države je ostala samo zastava, grb, himna i repka, Ovisni smo o stranom kapitalu, volji, prohtjevima i željama. Ono malo što je ostalo od vojske opet je u sastavu većeg vojnog bloka, te su opet naši časnici pod tutorstvom tuđinskih časnika. Što švabi nisu u ww2 postigli puškom, to su kasnije ekonomijom. Sad, ili smo mi stvarno tako gloopi, ili su oni stvarno Übermenschi....nit je ono bila nezavisna država, nit je ovo neovisna....
I? Ako su krivi za ratne zločine mora im se suditi. Tko god da je okaljao simbole svoje države prljavim radnjama mora za to odgovarati.Hawk wrote:I dok nama ratni zločinci agresora sjede u saboru... vidi ovo:
To i je jedan od većih problema koje smo mi imali (tj. još uvijek imamo) - to što nismo napravili odmah čistku među sobom i odvojili časne ljude od raznoraznih probisvjeta i kriminalaca koji su iskoristili gužvu za prljave radnje. Takvi što su radili sranja su okaljali ime svih poštenih ljudi koji su sudjelovali u ratu. A nesankcioniranjem takvih je zapravo zabijen kamen temeljac za kasnije osuđivanje i za ovo kaj imamo danas.
Nije nama nitko drugi kriv za ono što smo sami napravili. Ali uvijek mislimo da je netko drugi kriv, jer eto mi smo savršeni i nama se niti jedan kiks ne može dogoditi. A realnost je zapravo sasvim suprotna, kao što rekoh mnogi su iskoristili ratno stanje da bi rješavali neke svoje privatne obračune i bavili se kriminalom pod krinkom braniteljstva. Ili pak da bi profitirali baveći se trgovinom oružja, privatizacijom vrijednih poduzeća da bi ih uništili za svoju korist i slično.
Evo zadnje vrijeme je opet po medijima ubojstvo obitelji Zec. Jedna jako ružna epizoda rata koja je mrlja na našoj povijesti još dan danas. A zašto? Zašto nismo one koji su napravili taj zločin iz koristi odmah sankcionirali? Zašto smo ih ne samo pustili na slobodu nego ih i odlikovali te dali visoke činove u vojsci? Ajd nek mi netko da neki normalan razlog za to? I zašto se onda čudimo što nam drugi ne vjeruju da ćemo sami procesuirati zločince?
MIRKOF...
Mislim da pripadas mladjoj generaciji kojoj je sistem uspio izbrisati mozak i programirati ga prema svojim potrebama, nisi ti kriv, no postioji jedno veliko ALI u toj prici....
1. prvo i osnovno kada se negdje desi jebeni RAT onda ne vaze pravila iz normalnog zivota.
2. U RATU postoji samo jedan cilj a to je POBJEDA....CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA ma sto got mi pricali o tome
3. Ti svi probisvjeti, kriminlaci itd...itd..itd... NISU tada nikome smetali kada su se prvi javljali da popune redove HOS--a, ZNG-a, HVO-a itd....
4. RAT je situacija u kojoj se odluke DONOSE U DATOM trenutku i po meni NITKO NIKADA NEMA pravo da komentira i pametuje nakon sto se nesto dogodilo, a najmanje oni koji su sjedili u foteljama, otimali firme ili djelili politicke funkcije.
5. Budimo iskreni prema sebi, da se kojim slucajem danas desi RAT ja se kladim u sve sto imam da bi se pucalo po sistemu dva metka nazad a jedan naprijed, cisto da se zahvali svim onima koji su nas doveli tu gdje jesmo...
Mislis li da sam u krivu ????
Mislim da pripadas mladjoj generaciji kojoj je sistem uspio izbrisati mozak i programirati ga prema svojim potrebama, nisi ti kriv, no postioji jedno veliko ALI u toj prici....
1. prvo i osnovno kada se negdje desi jebeni RAT onda ne vaze pravila iz normalnog zivota.
2. U RATU postoji samo jedan cilj a to je POBJEDA....CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA ma sto got mi pricali o tome
3. Ti svi probisvjeti, kriminlaci itd...itd..itd... NISU tada nikome smetali kada su se prvi javljali da popune redove HOS--a, ZNG-a, HVO-a itd....
4. RAT je situacija u kojoj se odluke DONOSE U DATOM trenutku i po meni NITKO NIKADA NEMA pravo da komentira i pametuje nakon sto se nesto dogodilo, a najmanje oni koji su sjedili u foteljama, otimali firme ili djelili politicke funkcije.
5. Budimo iskreni prema sebi, da se kojim slucajem danas desi RAT ja se kladim u sve sto imam da bi se pucalo po sistemu dva metka nazad a jedan naprijed, cisto da se zahvali svim onima koji su nas doveli tu gdje jesmo...
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Nisi u krivu. Uspoređivati istu stvar onda i sad je otprilike isto kao i komentirati postupke nekog vozača nakon sudara. To ti je ono, e da si...
Što se desilo, nitko neće vratiti, a što se prije prestanemo baviti tim, okrenut ćemo se nekud. Pošto se nalazimo u .... opće je poznato da samo jedan put vodi iz tog mjesta van, samo ga treba pronaći. Nisam bio u ratu, mislim na borbeni sektor, ali da jesam, pitanje kakve bih odluke donio. Sve u svemu, mislim da imamo ozbiljnijih problema od ratnih zločina iz prvog i drugog i domovinskog rata i još nekoliko ratova prije toga. Nadam se da nismo nikom ostali dužni, a ako i jesmo.....
zaboravimo.
Pozdrav svima!
Što se desilo, nitko neće vratiti, a što se prije prestanemo baviti tim, okrenut ćemo se nekud. Pošto se nalazimo u .... opće je poznato da samo jedan put vodi iz tog mjesta van, samo ga treba pronaći. Nisam bio u ratu, mislim na borbeni sektor, ali da jesam, pitanje kakve bih odluke donio. Sve u svemu, mislim da imamo ozbiljnijih problema od ratnih zločina iz prvog i drugog i domovinskog rata i još nekoliko ratova prije toga. Nadam se da nismo nikom ostali dužni, a ako i jesmo.....
zaboravimo.
Pozdrav svima!
mirkof... nije mi namjera vriđati... ali... ti, ili si lud, ili se praviš lud...mirkof wrote: I? Ako su krivi za ratne zločine mora im se suditi. Tko god da je okaljao simbole svoje države prljavim radnjama mora za to odgovarati.
Ne branim ja nikoga ko je zločin napravio...
Ali, dok nam agresorski ratni zločinac sjedi u saboru... U SABORU... mi sudimo ljudima koje su optužili Savo Štrbac,
Zoran Pusić i Vesna Trešelić... o tome ti ja pričam. Jebo te Štrbac...!!!
Ajmo najprije srediti četničke agresore i silovatelje, i domaće izdajnike i potokolonaše, a kada to sredimo onda sam
i ja zato da počnemo tražiti svoje sitne kokošare.
Nemoj mi te Štrpčeve floskule gurati ka neke argumente. Pa di si ti to bio u ratu...???
I meni se gadi ova afera zec. Ništa tu nije čisto i jasno. Jasno je samo da se ta afera vadi iz rukava po potrebi,
kad treba zasrati po domovinskom ratu i braniteljima, a kad se nema bolje argumente.
Evo... reci ti meni koliko si zločina ti vidio s Hrvatske strane... i koliko si ih prijavio...???
Nažalost to je istina, svaka čast!!
Krivo misliš.lex-lutor wrote:MIRKOF...
Neka pravila bi trebala vrijediti, poput onih da se ne ubijaju vlastiti ljudi, da se ne ubijaju civili koji veze sa sukobom nemaju i da se ne ubijaju djeca (ni u kom slučaju). To je onak, iz glave par stvari koje niti u ratu ne smijemo dozvoliti da se događaju. Eh, da, bilo bi dobro i da se ne ubija u dijelovima države gdje nema ratnih sukoba.1. prvo i osnovno kada se negdje desi jebeni RAT onda ne vaze pravila iz normalnog zivota.
Daj, molim te, glupost. Svatko ima pravo komentirati, uostalom svi ratni sukobi se kasnije analiziraju da bi se naučile greške i pokupile dobre stvari. Najnormalnija stvar. A znamo kome je u interesu da se ništa ne priča i da se šuti o svemu - onima koji su se bavili mutnim poslovima. Onima koji su iz rata izašli imućniji i moćniji, dakle moglo bi se reći ratnim profiterima. Njima itekako odgovara priča "TAKO JE MORALO BITI".4. RAT je situacija u kojoj se odluke DONOSE U DATOM trenutku i po meni NITKO NIKADA NEMA pravo da komentira i pametuje nakon sto se nesto dogodilo, a najmanje oni koji su sjedili u foteljama, otimali firme ili djelili politicke funkcije.
Ne mislim da si u krivu.5. Budimo iskreni prema sebi, da se kojim slucajem danas desi RAT ja se kladim u sve sto imam da bi se pucalo po sistemu dva metka nazad a jedan naprijed, cisto da se zahvali svim onima koji su nas doveli tu gdje jesmo...
Ne, ja sam za to da ih sve rješavamo bez nekog posebnog reda i rasporeda. Svatko tko je radio sranja lijepo na sud a ne sad da važemo tko je više ili manje kriv.Hawk wrote: Ali, dok nam agresorski ratni zločinac sjedi u saboru... U SABORU... mi sudimo ljudima koje su optužili Savo Štrbac,
Zoran Pusić i Vesna Trešelić... o tome ti ja pričam. Jebo te Štrbac...!!!
Ajmo najprije srediti četničke agresore i silovatelje, i domaće izdajnike i potokolonaše, a kada to sredimo onda sam
i ja zato da počnemo tražiti svoje sitne kokošare.
Štrbac je seronja, ali ne vidim kakve to veze trenutno ima? Isto tako, kakve veze ima moj ratni put s bilo čime rečenim?Hawk wrote:Nemoj mi te Štrpčeve floskule gurati ka neke argumente. Pa di si ti to bio u ratu...???
Gle, sve je jasno i čisto osim jedne stvari - zašto? Zašto je nekome u interesu štititi ratne zločince? Da se to riješilo odmah nebi se imalo što vaditi iz rukava, to ti pričam cijelo vrijeme. Ovako samo dajemo materijala raznim Štrbcima da seru po nama.Hawk wrote:I meni se gadi ova afera zec. Ništa tu nije čisto i jasno. Jasno je samo da se ta afera vadi iz rukava po potrebi,
kad treba zasrati po domovinskom ratu i braniteljima, a kad se nema bolje argumente.
dejandlesk wrote:Sve u svemu, mislim da imamo ozbiljnijih problema od ratnih zločina iz prvog i drugog i domovinskog rata i još nekoliko ratova prije toga.
Ne možemo očekivati nikakav napredak dok god se stvari vrte u krug. Ako nismo sposobni raščistiti sami sa sobom i konstantno vaditi van "argumente" tko je bio partizan a tko ustaša, a taj rat je završio prije skoro 70 godina, nema naprijed.
Moj veliki problem je sto ne znam pricati onako kako to radi "lignja" ili njegova bratija nego koristim jezik koji razumije cijeli Balkan.mirkof wrote:...Ne možemo očekivati nikakav napredak dok god se stvari vrte u krug. Ako nismo sposobni raščistiti sami sa sobom i konstantno vaditi van "argumente" tko je bio partizan a tko ustaša, a taj rat je završio prije skoro 70 godina, nema naprijed.
Bolila bi mene kita, kao i vecinu ovdje tko je bio Ustasa, Partizan, Siptar, Srbin, Balija, tko je Mamic, itd,,,, kada bi narod imao redovnu placu od cca soma Eura, pristojno zdravstvo, posteno sudstvo, i sve one male sitnice koje cine zivot normalnim. Sva ta prica je sviranje kurcu i jednostavno nema smisla. istina je samo jedna ali nikome nije u interesu da dodje na svijetlo dana....
Ako su u selo usli prvi Partizani pokupili su sve koje se nisu uspjeli posakrivati i postao si Partizan htio ti ili ne, tj. ako nisi htio dobio si metak ba ti je bilo bolje, isto su raditi i Ustase, i Talijani i Svabe itd....( Tko se nije skrio Magrac je bio ) Puno ruznih stvari se dogodilo ali to se ne moze promijeniti i steta je vremena i energije.
Ti kao i mnogi drugi sviraci kurcu kazes da treba komentirati ratne situacije x-godina nakon sto su se dogodile, mozda si i u pravu, no zasto NIKADA nisam ni cuo niti dozivio da ljudi koji su se STVARNO nasli u takvim jebenim situacijama zele govoriti o tome ??? Ali zasto su drkadjijama po uredima i ostalim uredskim stakorima puna usta komentara sto bi bilo kad bi bilo i zasto je bilo kad mozda nije trebalo !!! Pustimo te teme jer krv nije voda i nikada nece biti, oni pametni su to shvatili jos 1945g no kod nas ce ocito trebati jos malo dodatne nastave i ponavljanja....
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Dodatna nastava i ponavljanje nam ne gine! Otac mi je gradivo ponavljao dvaput, djed, isto, pradjed dvaput...
Vjerojatno je i kod vas slična situacija. Budući da krv nije voda, mi vjerojatno nismo pametniji od njih i morat ćemo utvrditi gradivo. Nije mi drago što je tako, ali jebi ga, što se može.
Pozdrav svima!
Vjerojatno je i kod vas slična situacija. Budući da krv nije voda, mi vjerojatno nismo pametniji od njih i morat ćemo utvrditi gradivo. Nije mi drago što je tako, ali jebi ga, što se može.
Pozdrav svima!
Narod bi imao sve nabrojano da se na izborima bavi konkretnim pitanjima a ne da se vlast dobija na temama iz povijesti. Sorry, ali sve vlasti dosad je narod sam izabrao dakle može se reći da imamo vlast kakvu zaslužujemo i život kakav smo si sami izabrali. Evo, Sanaderu smo dali dva mandata. A znalo se i u prvom mandatu da čovjek ima više love nego može opravdati ali nama to nije bilo bitno, nama je bilo bitno slušati ga kako galami floskule i prodaje demagogiju. Naravno, sad su svi pametni i svi galame "lopov!, lopov!".lex-lutor wrote:Bolila bi mene kita, kao i vecinu ovdje tko je bio Ustasa, Partizan, Siptar, Srbin, Balija, tko je Mamic, itd,,,, kada bi narod imao redovnu placu od cca soma Eura, pristojno zdravstvo, posteno sudstvo, i sve one male sitnice koje cine zivot normalnim. Sva ta prica je sviranje kurcu i jednostavno nema smisla. istina je samo jedna ali nikome nije u interesu da dodje na svijetlo dana....
Mislim da je vrijeme jednoumlja i vrijeme kad se diktiralo što se smije komentirati a što ne smije prošlo. Svatko može komentirati što želi.Ti kao i mnogi drugi sviraci kurcu kazes da treba komentirati ratne situacije x-godina nakon sto su se dogodile
A što se ovog "svirači kurcu" tiče, mislim da je to nivo rasprave na koji se ne želim spuštati. Ako se ne može konstruktivno raspravljati bez vrijeđanja onda ne želim sudjelovati u radu ovog foruma. Hvala, doviđenja.