ASTRA A-80 9mmP
ASTRA A-80 9mmP
Pozdrav! Ima li ko kakva iskustva s pištoljem iz naslova? Kakva je kvaliteta,preciznost,dali se isplati dati lovu za to? Meni se čini solidan ,lijep pištolj,prilično lijepo leži u ruci,ali držanje u ruci je vrhunac mojih iskustava s ASTROM. Dali ju je neko duže koristio,ispalio par stotina ili tisuća pa da može šta reć iz prve ruke o kvaliteti,preciznosti i pouzdanosti?
Re: ASTRA A-80 9mmP
Imao ga je moj prijatelj. Pucao sam iz njega dosta, vrlo precizan, finih nišana i odlično leži u ruci. Bar meni. Jako mi se svidio, ugodno me iznenadio. Grupa na 30m ista, ako ne i bolja od moje ČZ75B. Ako nije skup i u dobrom je stanju kupuj bez razmišljanja. Puno bolji nego što neki misle.
Niste mi baš raspoloženi za savjete? Ne vjerujem da je baš bolja od ČZ,ali i ja mislim da je dobar pištolj,ipak bi volio čuti još koje mišljenje...
Pa ne mora te to bas cuditi, imaju ljudi svasta po ormarima ali ti obicno ne pucaju u papir i nemaju pojma kako se oruzje ponasa. A svatko tko kupuje nesto u novom kalibru ce radje kupiti nesto sto je "provjereno" nego da trazi toplu vodu....
Nemoguće je Nemoguće
Ma,ok lex,ali bilo ih je pouno za rata kod nas,pa sam eto, očekivao makar koji komentar više... Nije,da baš svi pucaju takmičarski i barataju sa strojevima od par tisuća €... Čitao sam na stranim forumima da nije loša utoka,ali eto volio bih i od nekog našeg čuti mišljenje o kvaliteti i stvarima koje "običnog " čovjeka zanimaju... Ja sam sasvim zadovoljan i onim što imam,al eto dobio sam dobru ponudu za ovo pa sam mislio da mi može ko šta reći iz prve ruke...
Strpljenja, mozda se netko i javi sa vlastitim iskustvom....!
Nemoguće je Nemoguće
Već sam ti napisao, ako je u dobrom stanju i cijena ti odgovara, kupuj bez razmišljanja.
Hvala ti Iggy na preporuci,vjerovatno će tako i biti,ali nadao sam se još kojem komentaru... LP