Zamjena cijevi
Zamjena cijevi
Imam jedno cudno, mozda i glupo pitanje: karabin .308 jel bi se dalo stavit cijev od 30-06 da dobijem brzi korak uvijanja? Radi se o Zastavi M70. Fala
EDIT: Ako nisam bio dovoljno jasan, ne zelim pucati 30-06 nego 308 s drugim korakom... Razumijem da kalibar ne mogu mijenjati jer je short action / long action.
EDIT: Ako nisam bio dovoljno jasan, ne zelim pucati 30-06 nego 308 s drugim korakom... Razumijem da kalibar ne mogu mijenjati jer je short action / long action.
Put your money where your mouth is.
Re: Zamjena cijevi
Mene vise zanima ZASTO ?
Koliko teza zrna zelis pucati da ti treba jaci twist, za 1-12 je gornja granica 190 grs, sa 1-10 i 308 nema smisla ici preko 210 grs. a taj gram razlike uz brzinu od cca 750 m/s bas nije nesto da bi se isplatila takva zajebancija ??? Cisto moje razmisljanje naglas .....
Koliko teza zrna zelis pucati da ti treba jaci twist, za 1-12 je gornja granica 190 grs, sa 1-10 i 308 nema smisla ici preko 210 grs. a taj gram razlike uz brzinu od cca 750 m/s bas nije nesto da bi se isplatila takva zajebancija ??? Cisto moje razmisljanje naglas .....
Nemoguće je Nemoguće
Pa radi se o kupovini novog karabina, ako bi bilo moguće za besplatno ili neku sitnu naknadu staviti 1:10 nekako mi se bolji čini korak 1:10 nego 1:12.
Samo nisam tehnički potkovan da znam da li je izvedivo ili ne...
Put your money where your mouth is.
U lovcu ti to rade za 150 kntimmy75 wrote:Pa radi se o kupovini novog karabina, ako bi bilo moguće za besplatno ili neku sitnu naknadu staviti 1:10 nekako mi se bolji čini korak 1:10 nego 1:12.
Promjene cijev, ili samo podatke u teh.karakteristikama !!Berto wrote:...........U lovcu ti to rade za 150 kn
Nemoguće je Nemoguće
moram se malo našalitlex-lutor wrote:Promjene cijev, ili samo podatke u teh.karakteristikama !!Berto wrote:...........U lovcu ti to rade za 150 kn
Bez uvrede timmy75 ali na glupa pitanja se dobiju i glupi odgovori , ali mijenjat cijev zato što si cuo ili procitao na internetu nesto mislim da je totalno glupo, za što ti uopste treba puska tj koja joj je namjena?