Pametnjaković
Pametnjaković
http://danas.net.hr/crna-kronika/umag-m ... jno-upucao
Evo još jedan pametnjaković,u članku je navedeno da je oružje posjedovao legalno,šteta što nije imao malo više mozga i odgovornosti.
Evo još jedan pametnjaković,u članku je navedeno da je oružje posjedovao legalno,šteta što nije imao malo više mozga i odgovornosti.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Re: Pametnjaković
http://m.tportal.hr/vijesti/239846/Poka ... ranio.html
Ono sto je zanimljivo u oba gotovo ista clanka jest - razlicita slika koju prilazu.
Pitam se samo kakomogu lijepiti slike koje nisu vezane za slucaj.
Ono sto je zanimljivo u oba gotovo ista clanka jest - razlicita slika koju prilazu.
Pitam se samo kakomogu lijepiti slike koje nisu vezane za slucaj.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Novinari i njihova sranja, ne triba sve što je napisano odmah prihvatiti kao istunu.....istina je ipak nešto sasvim treće!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Je...no nevjerovatno, jos jedan dokaz da oruzje nije igracka i da debili koji to ne shvacaju nebi trebali imati oruzje!
Koja kretencina!
I sad radi takvih, mi koji imamo oruzje za sport i igramo po pravilima riskiramo opet sankcije od strane vlasti.
Nadam se da ce se budaletina oporaviti i da mu vise nece davati dozvolu za oruzje!
Pozdrav!
Koja kretencina!
I sad radi takvih, mi koji imamo oruzje za sport i igramo po pravilima riskiramo opet sankcije od strane vlasti.
Nadam se da ce se budaletina oporaviti i da mu vise nece davati dozvolu za oruzje!
Pozdrav!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Slažem se! Pa koji normalan čovjek igra ruski rulet sa automatikom??
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Ja poznavao jednog koji je to isto učinio u ratu.... i sad je živ.... 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

i sad posta viceve tu po forumu?

"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Papi čini mi se da te Mike malo zeza! 100% je ljubomoran jer nema tako bogat repertoar viceva kao ti ili je malo zarđao što se tiče viceva!! 
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
da. baš tako...Papilon wrote:Novinari i njihova sranja, ne triba sve što je napisano odmah prihvatiti kao istunu.....istina je ipak nešto sasvim treće!
nemaju sliku, a slika in triba, onda izvuku iz arhive nešto "slično" što uopće nije slično, ali s obziron da pojma nemaju o tome, njima je "slično" jako širok pojam...
i sad kad uzmeš u obzir da puno ljudi tekst i ne čita, nego samo preleti naslov i pogleda sliku, eto ti belaja, sve ide naopako... i niko nije kriv...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ma pusti ti njega zahrđao je skroz tu i tamo malo "opali"PUNISHER1987 wrote:Papi čini mi se da te Mike malo zeza! 100% je ljubomoran jer nema tako bogat repertoar viceva kao ti ili je malo zarđao što se tiče viceva!!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ja igram na KVALITETU a ne na kvantitetu =) 
e dečki moji, nekad nije samo neodgovornost nego i nepažnja.
bio sam danas kod puškara i pošto sam mlad čovjek mi je rekao da jako pazim na oružje kad rukujem itd, i da se nesreće svakom dešavaju. i pritom mi kao primjer spomene da se neki njegov prijatelj pred 10 dana nekom prilikom propuco kroz ruku. daljnjom pričom ispostavilo se da se radi o instruktoru gađanja streljane u koju ja idem u zagrebu
bio sam danas kod puškara i pošto sam mlad čovjek mi je rekao da jako pazim na oružje kad rukujem itd, i da se nesreće svakom dešavaju. i pritom mi kao primjer spomene da se neki njegov prijatelj pred 10 dana nekom prilikom propuco kroz ruku. daljnjom pričom ispostavilo se da se radi o instruktoru gađanja streljane u koju ja idem u zagrebu
Sve je opasno, cesta, kuca, bazen, kafana i oruzje.....svi manje vise vozimo aute i svi smo negdje kresnuli ili smo nas kresnuli. Nekad sam kriv ja nekad drugi .....Tako je i sa oruzjem, prije ili poslje ce opaliti bez nase namjere pa treba steci navike da uvijek bude okrenuto u siguran smjer....
Nemoguće je Nemoguće
Ha ha to triba netko dugi potvrditi....Mike_Torello wrote:ja igram na KVALITETU a ne na kvantitetu =)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

meni takve potvrde ne treba =)
Veli se kod mene u Zagorju da i prazna puška obješena o zid može opaliti!!!.... nesreće se događaju one su sastavni dio života!!lex-lutor wrote:Sve je opasno, cesta, kuca, bazen, kafana i oruzje.....svi manje vise vozimo aute i svi smo negdje kresnuli ili smo nas kresnuli. Nekad sam kriv ja nekad drugi .....Tako je i sa oruzjem, prije ili poslje ce opaliti bez nase namjere pa treba steci navike da uvijek bude okrenuto u siguran smjer....
To si samo misliš....znam ja da se svaka ptica svojim kljunom nazoba,.... no kad treba i drugu nahraniti.....e to je pitanje???Mike_Torello wrote:meni takve potvrde ne treba =)
Znam o kome se radi i kako je se dogodilo, covjek je inace jako pazljiv sa oruzijem ali eto dogadja se i najboljima.Hackerivs wrote:e dečki moji, nekad nije samo neodgovornost nego i nepažnja.
To je tako kad stalno vrti to po rukama isto kao i kuhar koji se barem jednom poreze u kuhinji.
To je samo dokaz da ne treba nikada se opustiti kada je oruzje u pitanju, ali kao sto rekoh dogadja se.
Ali ovaj AS iz novina je druga stvar, ja sam se znao i napit ali,
1. Nikad nisam nosio gun u birtiju
2. Ni najpijanijem mi takva igre nebi pala na pamet.
Stvarno nevjerojatno!
Pozdrav!
Navodno si je tako u to doba neki lik u birtiji prosvirao glavu...nekakva je shema s Makarovom da se nešto stisne, pa ak imaš sreće neće opalit...Papilon wrote:Ja poznavao jednog koji je to isto učinio u ratu.... i sad je živ....
ovaj očito nije imao
edit.
Ne sa makarovom, nego sa argentinskim FMom, a igra(lo) se tako da se blokira udarna igla, napne navlaka u zadnji položaj i ubaci spremnik sa metkom, te se onda istodobno pritišće utvrđivač spremnika i utvrđivač navlake...
ako nisi dovoljno brz da izbaciš spremnik, metak završi u cijevi i igla ga detonira...