BokeriCa IZH27M-1C

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Post Reply
capitano
Razvodnik
Razvodnik

BokeriCa IZH27M-1C

Post by capitano » 23 Dec 2012, 09:29

:lol: Pozdrav ekipa evo dobija san na poklon malo koristenu bokericu IZH 27M-1C pa iman par pitanjaca ako nije problem, zanima me dali se na nju mogu staviti kombinirane cijevi i primjetija sam da joj je gornja cjev vise cokirana od donje . Pa me najvise zanima koja je razlika između modela 27m i 27m-1c . Puska je sa jednim okidacem pa me cisto zanima kakve je kvalitete itd pozzzz
Attachments
Fotografija0989.jpg
Fotografija0991.jpg

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: BokeriCa IZH27M-1C

Post by Mike_Torello » 25 Dec 2012, 14:10

ja imam IZ27 (tako je upisana u oruzni list), ali sa 2 okidaca i BEZ automatskih izbacivaca ispucanih cahura... malo je drugaciji chekering na drvetu nego na ovoj tvojoj, sasvim dovoljna radna puska zadovoljavajuce kvalitete =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Aguila
Desetnik
Desetnik
Re: BokeriCa IZH27M-1C

Post by Aguila » 25 Dec 2012, 18:37

MP-27EM
Selective ejector removes the spent shells only. The owner can switch the action into extractor’s mode (or disable ejectors) in field without stripping the gun or special tools. The gun is indispensable for various game-shooting, whenever the quick reloading is required.

MP-27M-1C
Single selective trigger. Original selective switch via pushing the trigger forward – provides for easy and fast switching over, consistency of handling.

Post Reply