Kupujem sef za 3 puške
Kupujem sef za 3 puške
Pozdrav. Evo kao što sam naslov kaže kupujem ormar (sef) za tri puške. Ako je moguće uz ponudu pošaljite i sliku. Hvala 
Re: Kupujem sef za 3 puške
Koju razinu sigurosti trebas? Koje su dimenzije pusaka i koju količinu streljiva zelis pospremiti?
Ma klasično lovačko oružje, dva karabina i jedna bokerica. Sigurnost mi nije toliko bitna jer djece još nemam a ostali nitko nema pristup prostoriji. Bitno mi je da zadovolji policiju 
Čuo sam tu rečenicu puno puta "samo da zadovolji policiju".
Problem je kada dođe do provale pa to oružje bude korišteno u kaznenom djelu.
Problem je kada dođe do provale pa to oružje bude korišteno u kaznenom djelu.
Kao sto rekoh, ekipa provali i u sef od metra armiranog betona, ako zadovoljava zakon sto bi sad covjek jos trebao pametovati.
Nemoguće je Nemoguće
lex-lutor je potpuno u pravu. Tko če ukrasti ukrasti če da je neznam kakva zaštita.
A onda dobro, u pravu ste...
Inače postoji razlika između nasilnog otvaranja u 15 sekundi odvijačem (šarafcigerom, kacavidom) i onog što traje satima pa i danima.
(ovisno o tome koliko je netko uporan / zainteresiran. A ima i onih koji u takvim ormarima čuvaju pive i pršut. Puške možda ne)
Inače postoji razlika između nasilnog otvaranja u 15 sekundi odvijačem (šarafcigerom, kacavidom) i onog što traje satima pa i danima.
(ovisno o tome koliko je netko uporan / zainteresiran. A ima i onih koji u takvim ormarima čuvaju pive i pršut. Puške možda ne)