Nosac od?
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Nosac od?
za papovku ili neku AP mozda? djeluje mi nizi od onoga za M76
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ja bi reka za AP...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Znam sve to sve su to nagađanja , navodno je od m76 niži djeluje samo zbog toga što nema prstene oko optike.
Po slikama što sam našao od nosaca za ap nijedan ne odgovara a ni papovka nema takav.Hawk wrote:Ja bi reka za AP...
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nosac od M76 ima sinu prorezanu do kraja... mozes li napraviti skicu i upisati mjere tog nosaca pa cemo usporediti sa mojim od M76...
Imao sam m76 do pred 15 dana tako da znam kako izgleda a imao sam sveskupa 3 nosača za optiku m76 (svi su bili isti) ,Mike_Torello wrote:nosac od M76 ima sinu prorezanu do kraja... mozes li napraviti skicu i upisati mjere tog nosaca pa cemo usporediti sa mojim od M76...
Nisam baš za neke skice(ne znam kako to izvest) ali mjere mogu napisat klizač ili dio koji bravi dužina 11 cm širina 2,2 cm utor 13mm vanjski dio i utor nutarnji 15mm , gornji dio nosac optike ili nešto 12,8 cm širine 16mm širina ,dio na kojem leži nosač optike 10,8 cm i širina 18mm , klizač koji bravi u odnosu na dio koji drži nosać visina 4,2 cm , 3cm do vanjskog utora .
Ne znam da li ce se netko snaci u ovome ali skicu ne znam napravit.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Nažalost moram sam sebe demantirat , nosač je niži(na šinu paše kad skinem zatvarac) i ne paše na m76 izgleda da je od papovke ili m70 ili sl. i dalje misterij.Berto wrote:Nosac je od nocne optike za m76 .
Potvrđeno
Hvala na odgovoru , znao sam da je od nekakve nocne optike ali ne znam na sta se to sve skupa montira nagađanja su Pap ili Ap.