Remen

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
kantica
Razvodnik
Razvodnik

Remen

Post by kantica » 06 Jun 2010, 22:06

Alo ekipa,da li je neko namontirao remen na zračnu break barel pušku,imam neke zamisli ali bi htio prije čuti vas ? :?:
Pamet u glavu i štap u ruke

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Re: Remen

Post by Mike_Torello » 06 Jun 2010, 23:10

ja jesam... sto te zanima?

kupio sam brzoskidajuce alkice, zadnju sam bazu usarafio u kundak a prednju zamjenio sa vijkom koji drzi mehanizam u kundaku... sve u svemu neprakticno do bola zbog premalog razmaka izmedju baza za kopcanje ali opet bolje od teglenja u rukama (moja puska je s tim kundakom imala cca 5kg), sad ga također imam malo drugacije napravljenog, produzen razmak izmedju baza ali jos nikuda nisam teglio pusku na ramenu da bi znao kako se sad ponasa (puska s novim kundakom ima cca 6kg) a i moram si naci neki pouzdan remen jer mi onaj prethodni sa brzoskisajucim alkicama sada ne vrijedi...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

kantica
Razvodnik
Razvodnik

Post by kantica » 06 Jun 2010, 23:47

To pričaš za ovaj kundak koji si radio hand made ??
Zadnje misto za kopčanje nije problem,mislim da se podrazumijeva da ide sa donje strane kundaka ali prednje je malo problem,
dobro si rekao loviti prednjeg na vidu koja drži mehanizam je stvrano preblizu jedna drugoj.
Ja sam misli montirati prednji sa lijeve strane pri vrhu,što misliš,bi li to ličilo na što ?

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 06 Jun 2010, 23:59

ono prvo sta je sa vijkom za mehanizam bilo montirano to je na original kundaku... ovaj novi sto sam sam radio ima bas predviđeno mjesto za remen na samom vrhu rukohvata i na njemu je raspored dobar...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

kantica
Razvodnik
Razvodnik

Post by kantica » 07 Jun 2010, 07:28

E to na vrhu rukohvata sa live strane i ja planiram napraviti,imam jednu staru kosooku zračnicu pa ču najprije probati na njoj da vidim kako če to ispasti a posli ču na D350

nevermind
Razvodnik
Razvodnik

Post by nevermind » 07 Jun 2010, 11:32

Što ti nisi prodao D350 ili prodao D350 Panther pa kupio ''običnu''?
Audi multa, loquere pauca!

kantica
Razvodnik
Razvodnik

Post by kantica » 07 Jun 2010, 17:13

Imam Gamo Maximu i D350 koju sam kupio (više odradio) polovnu i to opet u cal.177.Imam prijatelja koji
se zagrijao za nju.Njega pali snaga a meni ta puška nikako ne paše.Panther je davno otišla.
Neko vrime sam imao prijateljevu Maximu i onda sam je i ja kupio i na nju namontirao Gamo 3-9x50 IR,
meni dovoljno,puška je dosta precizna kad se navikneš na onaj blesavi okidač,mada ču i njega brzo baciti u more.
A imam i jednu staru kosooku koja služi za eksperimente :A13:
Što sam bio prodao D350 panther kupio sam Maximu,optiku,jednodjelni nosać i još mi je ostalo 500 kunića.

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 07 Jun 2010, 21:25

imal sam na crosmanu i ne valja, ni napred ni sastrane, mislim da bi biatlonski bili najbolji

http://www.snipershide.com/forum/ubbthr ... er=1671364
武士道

Ognjem i mačem.

kantica
Razvodnik
Razvodnik

Post by kantica » 09 Jun 2010, 11:35

A meni vrag neda mira pa ču ipak probati,makar samo na kineskinji :)

Post Reply