Prodajem kolekciju noževa
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Prodajem kolekciju noževa
Tako je i meni kad placam u drugu banku petkom navecer recimo, uplata ne bude proknjizena do ponedeljka ujutro covjek kojem placam ne vidi uplatu... ali nije neka frka. Ljudi koji rade s time to vec znaju tako da nema problema, a taman i da uplatis neki predmet petkom navecer on ti ga ionako nemoze poslati prije ponedeljka.cabala wrote:Potpuno si u pravu što se tiče cijene. Želio bih izbjeći nesporazume ( u Hypo banci prikaz uplate ne dolazi samim danom uplate i sl. ).
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Dejavoo 460,00
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Može
, 490,00
evo 500kn i to je to, više nedam jer više nemam, sve sam sprčkao na F1. Ajde Nobile pokupi ga i završimo s tim, ionako mi je taj malo preglomazan, više bi mi pasao mali. No za 500 bih uzeo i velikog 
Zaboravljaš na S1. I ja sam malo kratak, ali nismo sami, ima ovdje još ljubitelja oštrica koji to mogu platiti. 
510,00
510,00
Za 700 kn bi išli Extrema Ratio BF 1, maxi Dejavoo, Endura G10 i Police ( po komadu ). Military i Mc Henry & Wiliams 710 za 900 kn po komadu.
Evo ostalo mi danas od zubara nesto pa da zaokruzim:
- Dejavoo 600!!!
Usput, šta je s onim Tenaciousom, jel ga još imaš i jel bi i on bio na prodaju??
- Dejavoo 600!!!
Usput, šta je s onim Tenaciousom, jel ga još imaš i jel bi i on bio na prodaju??
Tenacious je prodan. Sutra ću fotografirati noževe koji su kod mene ili nisu prodani kako se ne bi ponovilo ono s Countom.
Tenacious je prodan za 200 kn. Dejavoo bi mogao za 600 ako uzmete još jedan ( Police ili Extrema Ratio ) ili ako se možete dogovoriti s još nekim da kupi drugi nož.
- Knife_maniac
- Satnik

Svidja mi se ovo licitianje 
Darac Steel Production - http://s912.photobucket.com/albums/ac32 ... %20radovi/
http://www.facebook.com/darac.steel
http://www.facebook.com/darac.steel
eee uzeo bi Tenaciousa da nije prodan!!!cabala wrote:Tenacious je prodan za 200 kn. Dejavoo bi mogao za 600 ako uzmete još jedan ( Police ili Extrema Ratio ) ili ako se možete dogovoriti s još nekim da kupi drugi nož.
Ajde kolekcija: Dejavoo + Salt I = 800kn!!!
ili ako netko hoće neki drugi nož zajedno za dobru cijenu!!
...moji prijatelji kupuju noževe za 50kn i govore mi da sam lud - kako takvog da nagovorim da kupi nož od parsto kuna!!