Strašno...
- blackpowder
- Nadnarednik

Re: Strašno...
Ni legendarni Mujo nije imao sreće sa svojim jajcima!
Muji dopizdilo da svaki put kad legne s Fatom nakon 9 mjeseci zakmeči novi klinac. Ode k hodži po zapis da mu hanuma više ne zatrudni. Razgovori se s hodžom i dobije zapis da ga stavi pod minderluk svaki put kad legne s ženom. Napravi Mujo sve kako bi rečeno ali nakon 9 mjeseci eto opet prinove, nema druge već put pod noge pa ponovo kod hodže. Dobije sad zapis ali da ga stavi pod njen jastuk svaki put kad legne s Fatom. Bi dobro neko vrijeme ali malo prođe pa Fata opet noseća. Mujo presavije tabak i napiše hodži :
Pomagaj Fata opet noseća.
Prođe par dana i eto hodže u avliji:
Bolan Mujo nema druge već da ti otfikarim muda!
Mujo jadan kud će šta će pristade, eto već mu puna kuća klinčadije.
Kad za čudo božje Fata opet trudna nakon par mjeseci. Naš Mujo hodži na vrata i onako s nogu:
Šta to bi hodža?Moja muda odoše niz Plivu a eto Fata noseća?
Na to će njemu hodža:
E MOJ MUJO, KRIVOME SMO MI ATU JAJCA FIKARILI!!!

Muji dopizdilo da svaki put kad legne s Fatom nakon 9 mjeseci zakmeči novi klinac. Ode k hodži po zapis da mu hanuma više ne zatrudni. Razgovori se s hodžom i dobije zapis da ga stavi pod minderluk svaki put kad legne s ženom. Napravi Mujo sve kako bi rečeno ali nakon 9 mjeseci eto opet prinove, nema druge već put pod noge pa ponovo kod hodže. Dobije sad zapis ali da ga stavi pod njen jastuk svaki put kad legne s Fatom. Bi dobro neko vrijeme ali malo prođe pa Fata opet noseća. Mujo presavije tabak i napiše hodži :
Pomagaj Fata opet noseća.
Prođe par dana i eto hodže u avliji:
Bolan Mujo nema druge već da ti otfikarim muda!
Mujo jadan kud će šta će pristade, eto već mu puna kuća klinčadije.
Kad za čudo božje Fata opet trudna nakon par mjeseci. Naš Mujo hodži na vrata i onako s nogu:
Šta to bi hodža?Moja muda odoše niz Plivu a eto Fata noseća?
Na to će njemu hodža:
E MOJ MUJO, KRIVOME SMO MI ATU JAJCA FIKARILI!!!
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Re: Strašno...
Taj ne mora više brinutu i trošti lovu na kondome.Sigurno je to napravio radi uštede. 
No Peace without Justice !