POREZ NA ORUZJE!!!???

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
mrki 007
Skupnik
Skupnik

Re: POREZ NA ORUZJE!!!???

Post by mrki 007 » 05 Feb 2009, 17:18

Ne vrtimo se mi u krug, nego vi kompicirate do bola i tražite i smišljate situacije koje ni policija ne bi smislila.
Čovijek vam je jasno i glasno objasnio i treba samo pročitati post i shvatiti ga onako kako je napisan....
Ako ćemo razgovarati u terminima što bi bilo kad bi bilo, ako ja ovo a on meni ono, nigdje nećemo doći...
No da skratimo - pročitajte nobilove postove i sve će vam biti jasno!!! Nitko u vaš stan, kuću ili neki drugi
prostor ne može ući da ga vi ne pustite ili bez sudskog naloga, a policiji sigurno nećete otvoriti i pustiti u kuću
ako za pojasom imate svoj napunjeni pištolj, na ramenu pušku a oko vas trčkaraju dječica i supružnica :A18: :A18: :A18:
D-V-C
M R K I

BoB
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BoB » 05 Feb 2009, 19:42

aha, a kad te perač prozora uslika i objavi te na jubitou? ili žena povuče krivu cijev?
ja se tog dijela držim zato jer mi odgovara i držao bi ga se i da nema zakona.
onaj koji se boji i ne zna što će i kako će s oružjem, ne treba ga ni imati.
Ustav je još uvijek iznad svih zakona, naravno da ste na svom svoji, ali kažem da zakon ima i smisla.
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos
Because none of us are as cruel as all of us

mrki 007
Skupnik
Skupnik

Post by mrki 007 » 05 Feb 2009, 19:50

Zaboravili ste spomenitu vanzemaljce i njihove supersonične sprave koje snimaju i najmanju pomisao na oružje
ili nedaj Bože njegovu (zlo)uporabu. A šta kada oni to objave i onda budemo međugalaktički zločinci????
:A27: :A29: :A27: :A29: :A27: :A29: :A27: :A29:
D-V-C
M R K I

BoB
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BoB » 05 Feb 2009, 21:48

vidiš, vidiš. to je konačno ispravno razmišljanje. kad se još malo proširi, neće nikom past na pamet posjedovati oružje.
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 15 Feb 2009, 20:42

BOB, a sto ako si samac? ili ako zivis s jos jednom ili dvije odrasle osobe koje posjeruju oruzane listove dakle znaju rukovati s oruzjem? =) opet u krug =) ehehhe
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

BoB
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BoB » 15 Feb 2009, 21:17

ne znam kako je to kad si samac ili živiš s ukućanima koji svi posjeduju oružne listove, držim se onoga što znam i kako živim. isto tako tumačim i zakon, u nadi da i službene osobe imaju slično razmišljanje.

Post Reply