ljudi moji što je ovo
Re: ljudi moji što je ovo
Nema smisla da sav trud i dobra volja ljudi koji
se istinski trude propadne zbog par pojedinaca
koji ne zele podijeliti svoje "znanje" s ostalima!
se istinski trude propadne zbog par pojedinaca
koji ne zele podijeliti svoje "znanje" s ostalima!
Nisam znao da sam otišao?blackpowder wrote:Čekaj, ne griješi dušu ! kad je Nobile otišao? zar nije postao poziv za tekmu u Sloveniji? i da Nobile, dobio sam priručnik za Maxima - knjiga vrijedna lijevog bubrega! Skoro da se osjećam kao prevarant koliko sam ti je platio! Imaš pivčugu kad se vidimo!
Glede knjige - prihvaćam pivčugu i kebab kod našeg omiljenog pizzaiola
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- blackpowder
- Nadnarednik

Doors, Doors, JAAAAVI SEEE!

KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Javio se i čeka da dođemo 
ma nisam mislio da si otišao ono totalka ali sve manje si aktivniji na forumu, a za bojnika znam da je rekao kako više neće uopće sudjelovati na forumu što je po meni velika šteta!nobile157 wrote: Nisam znao da sam otišao?Jedino si biram teme
![]()
ZA HRVATSKU KAO TIGAR!
Ako pogledaš moje postove i teme, vidjet ćeš da baš i nisam neaktivan, da sam postavio brdo fotki i tutoriala. Čak su me i upozorili da ne pretjerujem s fotkama jer su zauzele puno mjesta, pa ću to poštivati. Pogledaj i broj mojih postova, a ja nemam običaj postati nešto samo radi posta.
Na bezvezne teme više ne odgovaram i ne komentiram ih, jer se onda netko obično uvrijedi, a doista mi se više neda bilo kome nešto objašnjavati ako je to odmah shvaćeno kao bahatost.
Oni koji guglaju i onda o tome lamentiraju kao da imaju ikakvog pojma o tome, očito imaju svoj svijet i neka im ga, neka uživaju u njemu. Ne bi se štel mešat.
Ako me netko bude nešto pitao, što znam, odgovorit ću, kao što sam i do sada radio, a jalove rasprave me ne zanimaju, da ne ispadne da nemam drugog posla i da sam dokon.
Na kraju, puno je kvalitetnih tema na forumu, samo ih treba pročitati, zato i jesu tu.
Na bezvezne teme više ne odgovaram i ne komentiram ih, jer se onda netko obično uvrijedi, a doista mi se više neda bilo kome nešto objašnjavati ako je to odmah shvaćeno kao bahatost.
Oni koji guglaju i onda o tome lamentiraju kao da imaju ikakvog pojma o tome, očito imaju svoj svijet i neka im ga, neka uživaju u njemu. Ne bi se štel mešat.
Ako me netko bude nešto pitao, što znam, odgovorit ću, kao što sam i do sada radio, a jalove rasprave me ne zanimaju, da ne ispadne da nemam drugog posla i da sam dokon.
Na kraju, puno je kvalitetnih tema na forumu, samo ih treba pročitati, zato i jesu tu.
- blackpowder
- Nadnarednik

glas razuma!
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!